Barthez er sjuk

Ole Gunnar Solskjær gleder seg som en gris, mens manager Alex Ferguson er bekymret for målvakt Fabien Barthez før returkampen mot Leverkusen.

Siste nytt fra United-basen i Leverkusen er nedslående nytt for djevelfansen verden rundt. Den franske keeperen Fabien Barthez er sterkt forkjølet og kan miste kampen i kveld, melder

BBC.

Barthez sto over treninga i går, og hvis han er for nedsyltet til å spille må enten Roy Carrol eller Raymond van der Gouw steppe inn i buret.

Ingen av de to gir samme trygghet som Barthez, når United må gå for seier for å karre seg fram til en finale i Champions League.

Bare timer før avspark velger manager sir Alex Ferguson å fokusere på Uniteds angrepsstyrke.

- Vi har evnen - og dette vet Leverkusen - til å score på bortebane, sier skotten.

Samtidig sammenlikner han kampen med oppgjøret borte mot Juventus i 1999. Da lå United under 0-2, snudde kampen og gikk videre.

- Det er samme type scenario. Vi ble utspilt av Juve på Old Trafford, men fikk uavgjort. Så vant vi i Italia. Vi krysser fingrene for at vi kan gjøre det igjen, sier han.

Ronny Johnsen er tilbake i troppen etter en strekk-skade. Også Ole Gunnar Solskjær er med igjen, etter at han ble hvilt da United slo Ipswich lørdag.

Solskjær nettet for seks dager siden da det ble 2-2 mot tyskerne i Manchester.

- Vi tar en kamp av gangen og på tirsdag skal alle krefter mobiliseres for et ærlig forsøk på å nå Mesterligafinalen, skriver Solskjær på sin hjemmeside og siterer sin favorittrocker Jokke:

«Jeg gleder meg som en gris!»

Så er spørsmålet om nordmannen får spille. BBC tror ikke det og setter opp følgende lagoppstilling for United.

Manchester U: Barthez/Carroll - Brown, Ronny Johnsen, Blanc, Silvestre - Veron, Keane, Butt, Scholes - Giggs, Van Nistelrooy.

  • Også Leverkusen har skadeproblemer. Den målfarlige midtbanespillere Michael Ballack skadet foten i helgas bundesligarunde. Trolig starter landlagsspilleren på benken.
<B>GLEDER SEG:</B> Ole Gunnar Solskjær sier at han gleder seg som en gris til returoppgjøret i Tyskland. Men BBC, tror ikke at nordmannen får spille fra start.
<B>USIKKER:</B> Den målfarlige midtbanespillere Michael Ballack skadet foten i helgas bundesligarunde, og starter trolig på benken.