Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Barthez tabbet seg ut igjen

Fabien Barthez ser ut til å tape keeperkampen i Manchester United etter at han tabbet seg ut i onsdagens treningskamp mot Stoke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Stoke vant 3-1, og Barthez ble ikke levnet mye håp i de engelske tabloidavisene torsdag. «Barthez: The End», er tittelen i Daily Mirror.

Avisene tror Alex Ferguson nå vil satse på den nyinnkjøpte amerikaneren Tim Howard. Barthez har fått to sjanser, og leverte heller ingen stor kamp i 3-1-tapet mot Sporting Lisboa.

31-åringen fra Frankrike må ta Stokes andre mål, en bisarr scoring, på sin kappe.

Det kom bare to minutter etter at Diego Forlan hadde utlignet for et B-preget United. En elendig Barthez-klarering gjorde at Stokes Marc Goodfellow kunne prøve en lobb fra langt hold. Ballen gikk i tverrligger, via Barthez nakke og i mål.

Barthez må også ta selvkritikk på 3-1-målet da han ikke passet på sin nærmeste stolpe. Fem minutter før slutt ble han byttet ut med Ricardo, og mye tyder på at Tim Howard vokter målet mot Bolton lørdag.

Spill Manager 2004

Din oppgave som manager er å forvalte én milliard kroner på 15 spillere og en trenerassistent. Målet er å sanke flest poeng i hver eneste runde.

Mikael Silvestre gikk ut med skade i treningskampen, og det er usikkert om han rekker serieåpningen. Også Gary Neville og Quinton Fortune er usikre.

(NTB)