Barton arrestert av politiet

Havnet i slåsskamp utenfor nattklubb.

ARRESTERT: Joey Barton er mandag kveld fortsatt i politiets varetekt etter å blitt arrestert etter en slåsskamp utenfor en nattklubb i Liverpool. Foto: AFP PHOTO/GLYN KIRK/NTB scanpix
ARRESTERT: Joey Barton er mandag kveld fortsatt i politiets varetekt etter å blitt arrestert etter en slåsskamp utenfor en nattklubb i Liverpool. Foto: AFP PHOTO/GLYN KIRK/NTB scanpixVis mer

Queens Park Rangers' midtbanespiller Joey Barton ble arrestert mandag mistenkt for å ha vært innblandet i en slåsskamp utenfor en nattklubb i Liverpool.

29-åringen rotet seg opp i problemer tidlig søndag morgen etter å ha vært på byen med kjæresten sin.

Saken begynte med at to menn på 21 år ble tatt av politiet. Det var etter at de var satt i arresten og forhørt at Barton og ytterligere en annen mann ble tatt inn til politiet også. Barton sitter fortsatt fengslet, mens de andre mennene politiet hadde inne til avhør er blitt bøtelagt.

Barton fortalte om hendelsen på twitter. Han skrev at han hadde fått et slag i bakhodet, men at han ikke var skadet på noen som helst måte og ikke hadde tenkt til å anmelde forholdet. Nå er han selv arrestert.

Barton ble utestengt i 12 kamper av Det engelske fotballforbundet (FA) etter grisespill i kampen mot Manchester City i siste serierunde. Denne saken er under behandling i klubben. Når han nå også har vært innblandet i det som kan kalles et realt gateslagsmål, er framtiden hans i QPR høyst usikker.

(NTB)