Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Barton blottet baken

Manchester Citys Joey Barton kan få ris etter å ha dratt ned buksa under dagens kamp mot Everton.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): TV-bilder fra kampen tyder på at spilleren også spyttet mot Evertons supportere på Goodison Park.

Blottingen av baken skal ha skjedd da Micah Richards utliknet Evertons ledelse rett før slutt.

Episoden er ekstra uheldig for «de himmelblå» ettersom lagkamerat Ben Thatcher albuet seg fram til forsidene av tabloidavisene da han sendte Pedro Mendes til sjukehus med en brutal dytt.

Ble provosert

Foreløpig er det usikkert hva som har provosert Barton, men midtbanemannen ble mobbet av hjemmepublikummet gjennom hele kampen.

Blant annet kan de ha trukket fram episoden med Joeys lillebror, Michael Barton, som ble dømt for et bestialsk og rasistisk motivert øksedrap i Liverpool i fjor.

Joey Barton har sjøl rotet seg borti mange slags kontroverser. For eksempel var han i en åpen konflikt med klubbens egne supportere, som oppfattet spilleren som grådig da han ba om å bli solgt.

Politiet etterforsker

I TRØBBEL: Joey Barton flankeres her av Evertons Tim Cahill (t.v.) og Mikel Arteta. I løpet av dagens kamp skal Manchester City-spilleren ha blottet baken for publikum. Foto: DAVE THOMPSON/AP/SCANPIX
I TRØBBEL: Joey Barton flankeres her av Evertons Tim Cahill (t.v.) og Mikel Arteta. I løpet av dagens kamp skal Manchester City-spilleren ha blottet baken for publikum. Foto: DAVE THOMPSON/AP/SCANPIX Vis mer

Provosering av fotballpublikum oppfattes som svært risikoskapende og farlig i England.

Manchester City er informert om at politiet vil se nærmere på Bartons oppførsel under dagens kamp.

- Jeg så det ikke sjøl, men politiet fortalte meg om det. Vi vil se på dette med et åpent sinn, sier Manchester Citys manager Stuart Pearce til Sportinglife.

Si din mening:

•Hvor alvorlig er det å blotte baken for publikum?

image: - Barton blottet baken