MØTER GAMLEKLUBBEN: Joey Barton får ikke spille for QPR mot Wigan i dag, og må vente til neste serierunde. Da møter han gamleklubben Newcastle. Foto: AFP PHOTO/IAIN BUIST
MØTER GAMLEKLUBBEN: Joey Barton får ikke spille for QPR mot Wigan i dag, og må vente til neste serierunde. Da møter han gamleklubben Newcastle. Foto: AFP PHOTO/IAIN BUISTVis mer

Barton får sin QPR-debut mot Newcastle

Ikke klar til dagens kamp mot Wigan.

Det var ventet at Joey Barton skulle få sin debut for Queens Park Rangers mot Wigan lørdag, men 28-åringen er ikke formelt klar. Debuten kommer i stedet mot gamleklubben Newcastle.

Barton signerte fireårig kontrakt med QPR fredag, men papirarbeidet ble ikke fullført innen fristen for å bli spilleklar til lørdagens Premier League-kamp. Dermed blir det ventelig debut mot Newcastle etter landslagspausen.

- Det er en viktig kamp mot Wigan først. Deretter kan vi konsentrere oss om Newcastle-kampen. Det blir rart. Jeg har fortsatt mange venner i den klubben og spilte der i fire år et halvt år. Det blir vanskelig, men slik er fotballen, sier Barton til QPR Player.

Han ble frigitt av Newcastle etter å ha havnet i unåde hos klubbledelsen. Midtbanespilleren har vært svært kritisk overgangspolitikken hos de hvite og svarte, særlig etter salgene av Kevin Nolan og José Enrique.

(NTB)