Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Barton hinter om spillerflukt etter Nolan-salg

- Jeg er knust.

FORTVILER OVER SALGET AV KOMPISEN: Kevin Nolan selges fra Newcastle til nedrykkede West Ham, noe kompisen Joey Barton har tungt for å svelge. - - Jeg føler meg dårlig, skriver han på Twitter. Foto: (AP Photo/Scott Heppell)
FORTVILER OVER SALGET AV KOMPISEN: Kevin Nolan selges fra Newcastle til nedrykkede West Ham, noe kompisen Joey Barton har tungt for å svelge. - - Jeg føler meg dårlig, skriver han på Twitter. Foto: (AP Photo/Scott Heppell) Vis mer

(Dagbladet): Sam Allardyce ligger ikke på latsida etter å ha overtatt managerjobben i West Ham, som rykket ned fra Premier League for en måned siden.

Han har allerede hentet Abdolaye Faye fra Stoke, og nestemann på vei inn portene på Upton Park er Kevin Nolan fra Newcastle.

Den siste nyheten kommer som et hardt slag på Joey Barton, som på sin Twitter-side fortviler over å miste kapteinen.

- Fantastisk spiller, leder, kaptein, person, foregangsfigur på trening og en venn for livet. Knust over at han er SOLGT! skriver Barton.

Som neppe beroliger fansen når han avslutter meldingen med følgende hashtag:

#mejoseandjonasnext

Eller med andre ord: De neste til å stikke blir Barton, José Enrique og Jonas Gutierrez.

Barton stopper imidlertid ikke der, og retweeter et innlegg fra en annen Twitter-bruker ved navn John Bradley:

- Rystet over at Newcastle lar Kevin Nolan gå. Flott fyr, veldig god spiller og en ledertype de trengte... en stor tabbe.

I den foreløpig siste meldingen han har postet - kanskje har Newcastles medieavdeling omsider fått kastet seg rundt - skriver Barton at «kongen er død - lenge leve kongen».

Nolan var en nøkkelspiller for Newcastle sist sesong, og noterte pene 12 scoringer i Premier League fra sin rolle som hengende spiss/offensiv midtbanespiller.

Han dannet lenge en fryktet angrepsduo sammen med Andy Carroll, men ga i forrige Newcastle beskjed om at han ikke ønsker å skrive under på en ny kontrakt.

Neste sesong spiller han i stedet på nivå to.