ANGRER:Marseille-spiller Joey Barton har i kveld skrevet en lang beklagelse til Dietmar Hamann etter at de to gikk løs på hverandre via mikrobloggtjenesten Twitter på mandag. Foto: PHILIPPE LAURENSON, REUTERS / NTB SCANPIX
ANGRER:Marseille-spiller Joey Barton har i kveld skrevet en lang beklagelse til Dietmar Hamann etter at de to gikk løs på hverandre via mikrobloggtjenesten Twitter på mandag. Foto: PHILIPPE LAURENSON, REUTERS / NTB SCANPIXVis mer

Barton legger seg flat etter Twitter-tiraden mot Hamann

- Gikk over grensene for sunn fornuft.


(Dagbladet): På mandag røk Joey Barton og hans gamle Manchester City-lagkamerat Dietmar Hamann i tottene på hverandre via Twitter.

Barton gikk aller lengst, og beskyldte Hamann for omgang med en rekke ulovlige substanser og rakket ned på tyskeren for gamle gamblingproblemer og samlivsbrudd.

I kveld har Barton, som er lånt ut fra QPR til Marseille, publisert en uforbeholden beklagelse på nettsiden sin.

- På mandag kveld gikk tweeter mellom Dietmar Hamann og meg over grensene for erting, meninger og sunn fornuft. Jeg innser at kommentarene mine var fornærmende, usanne og omhandlet personlige anliggender som jeg ikke visste noe om, skriver Barton.

GAMMEL LAGKAMERAT: Dietmar Hamann, som er mest kjent som Liverpool-spiller, var lagkamerat med Barton i Manchester City. Foto: PHIL NOBLE, REUTERS / NTB SCANPIX
GAMMEL LAGKAMERAT: Dietmar Hamann, som er mest kjent som Liverpool-spiller, var lagkamerat med Barton i Manchester City. Foto: PHIL NOBLE, REUTERS / NTB SCANPIX Vis mer

Han forteller at han har beklaget til Hamann personlig, og at han nå ønsker å beklage via de sosiale mediene han brukte til å komme med dem. På Twitter la han i kveld ut en lenke til hjemmesiden der beklagelsen ligger.

- Jeg innser at kommentarene mine har vært til bry for Dietmar og familien hans, jeg angrer dypt på det. Jeg innser at kommentarene mine ikke skulle vært publisert, siden de kunne skadet Dietmars omdømme, som fortsatt bør være intakt som en fantastisk spiller og ambassadør for tysk fotball så vel som idretten generelt.

Barton skriver til slutt at han og Hamann er blitt enige om å sette strek over saken, og at ingen av dem vil kommentere saken ytterligere.

Hamann har også lenket til beklagelsen fra Barton på sin Twitter-profil i kveld.