FORKLARING? Bradley Johnson fleipet med hvorfor han vaklet bakover etter å ha stått ansikt til ansikt med Joey Barton under kampen mellom QPR og Norwich i går. Barton ble utvist for å ha skallet Johnson, men hevder selv at det knapt var kontakt. Skjermbilde: Sky Sports
FORKLARING? Bradley Johnson fleipet med hvorfor han vaklet bakover etter å ha stått ansikt til ansikt med Joey Barton under kampen mellom QPR og Norwich i går. Barton ble utvist for å ha skallet Johnson, men hevder selv at det knapt var kontakt. Skjermbilde: Sky SportsVis mer

«Barton, pusten din stinker»

Bradley Johnson tok hevn under livesending fra dart-VM.

(Dagbladet): QPR-spiller Joey Barton freste etter å ha blitt utvist i kampen mot Norwich i går.

Han ble sendt i dusjen for å ha skallet Bradley Johnson, men argumenterte knallhardt via Twitter for at han var uskyldig. Blant annet skrev han som svar til TV-profilen Piers Morgan:

- Det var en hudberøring helt uten fart, så selv du ville holdt deg på beina.

Nå gikk heller ikke Bradley Johnson i bakken, men vaklet bakover noen skritt, og holdt seg deretter til ansiktet.

Live-hilsen I går kveld svarte Norwich-spilleren på Bartons bortforklaringer med sin egen forklaring på hvorfor han ble ustø etter at han og Barton sto med ansiktene tett mot hverandre.

For etter kampen i går ettermiddag dro Johnson sammen med flere lagkompiser for å se Adrian Lewis slå Andy Hamilton i VM-finalen i dart på Alexandra Palace i Nord-London.

Og kameraene fanget opp Johnson da han viste fram et skilt der det sto «Barton, your breath stinks» (Barton, pusten din stinker).

Enn så lenge har ikke Barton tatt til motmæle mot beskyldningene om dårlig ånde.

- Dommerne gjettet QPR-spilleren som gjennom hele karrieren har vært kjent for å havne i trøbbel, får solid støtte av sin egen manager Neil Warnock.

- Bradley Johnson ble aldri skallet. Aldri i verden om han ble skallet til i dag. Det er en situasjon der hodene deres er inntil hverandre. Men bevegelsen hans der hodet går bakover lurte linjemannen, dommeren så det ikke, sa Warnock på pressekonferansen som kan ses på video hos The Sun.

Warnock tror heller ikke assistentdommeren så hva som egentlig skjedde.

- Jeg tror han bare gjettet, sier QPR-sjefen.

Skammelig Han levner Bradley Johnson liten ære for det han mener var skuespill for å få Barton utvist.

- Johnson er en lur mann. Han begynner å gni seg på nesa som for å kjenne etter blod. Det er dobbelt skuespill. Å kaste hodet bakover slik han gjorde - personlig synes jeg det er en skammelig. Om situasjonen var motsatt, tror jeg ikke Joey Barton ville gått ned.

Han er trygg på at Barton ikke skallet Johnson.

- Han er ikke så teit at han skaller til noen med alle kameraer i landet på seg. Jeg mener vi ble ranet. Assistentdommeren ble lurt. Dommeren så det ikke engang, så vi kan ikke si noe på ham.