Barton ringte Gamst for å be om unnskyldning

- Det er mer ved ham enn det som skjedde på banen.

RINGTE GAMST: Joey Barton ringte i dag Gamst Pedersen for å be om unnskyldning for at han slo Gamst i magen. Foto: EPA/FOTOSPORTS
RINGTE GAMST: Joey Barton ringte i dag Gamst Pedersen for å be om unnskyldning for at han slo Gamst i magen. Foto: EPA/FOTOSPORTS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Joey Barton fikk tre kampers karantene for å ha slått Morten Gamst Pedersen i magen onsdag kamp.

Midtbanerebellen godtok straffen, og ringte i dag Gamst Pedersen for å be om unnskyldning.

- Joey Barton ringte meg i dag. Jeg kunne ikke svare telefonen akkurat da, men han la igjen en hyggelig beskjed på telefonsvareren og jeg ringte ham opp igjen øyeblikkelig etter at lagmøtet vårt var over, skriver «Gamst» på sin blogg.

- Han viser at det er mer ved ham enn det som skjedde på banen her om dagen, og jeg setter virkelig pris på det. Det er ikke alle som har mot til å ringe og beklage etter en slik episode, men Joey gjorde det uten å nøle. Vi er begge profesjonelle og vi er enige om å legge alt bak oss og le av det neste gang vi møtes.

Barton sa i et intervju tidligere i dag at han skammet seg over hendelsen, og at han etter flere år med kontroverser ikke lenger vil sammenlignes med Antikrist, Mao og Hitler.

- Fotballspillere er rollemodeller, og det har jeg alltid vært klar over. Men jeg er ikke engang en rollemodell for meg selv. Drikking var et stort problem for meg. Det var en av grunnene til at jeg endte i fengsel, og jeg ser ting klarer nå som jeg har kuttet det ut, sa Barton.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer