- Barton takket for hvordan jeg håndterte saken

Da han sa unnskyld for slaget mot Gamst.

INVITERTE PÅ MIDDAG: Morten Gamst Pedersen gjentok middagsinvitasjonen til Joey Barton da Newcastle-spilleren ringte og ba om unnskyldning for slaget.  Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.
INVITERTE PÅ MIDDAG: Morten Gamst Pedersen gjentok middagsinvitasjonen til Joey Barton da Newcastle-spilleren ringte og ba om unnskyldning for slaget. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DUBLIN (Dagbladet): Landslaget er samlet i Dublin foran onsdagens privatkamp mot Irland. Etter dagens trening forteller Morten Gamst Pedersen om samtalen han hadde med Joey Barton på telefon før helga.

- Han takket meg for måten jeg hadde håndtert det på, sier Gamst.

Bartons knyttneveslag mot Gamsten under kampen mellom Newcastle og Blackburn ble en av forrige ukes største saker i engelsk fotball.

Barton fikk tre kampers karantene for oppførselen etter at FA hadde sett TV-bildene av episoden.

Da hadde allerede Gamsten vært raskt ute med å si at han var ferdig med saken, og at han ville invitere Barton på middag neste gang han var i Manchester.

Takket Gamst Samme dag som Barton ble utestengt, beklaget han også slagene overfor nordmannen per telefon. Og Gamst Pedersen fikk også sjekket at Barton hadde registrert middagsinvitasjonen.

- Ja, jeg sa det til ham på telefonen. Han hadde fått det med seg, sier Morten Gamst Pedersen til Dagbladet.

Barton sa altså at han var glad for at Blackburn-spilleren hadde tatt det hele så pent. For selv om han hadde en diskusjon med Barton og dommeren om episoden ute på banen, der Barton forklarte dommeren at han bare ga Gamsten en liten puff, var Gamst Pedersen fort ferdig med saken etter kampslutt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer