Marc Bartra etter angrepet på Dortmunds spillerbuss

Bartra om smertene fra eksplosjonene: - Vet du hva jeg føler? Stolthet

Bartra delte følelsene sine med et langt innlegg etter angrepet.

BESØK: Fredag var familien og besøkte Bartra på sykehuset. Da gikk han til Instragram og delte følelsene sine. Foto: Privat
BESØK: Fredag var familien og besøkte Bartra på sykehuset. Da gikk han til Instragram og delte følelsene sine. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tirsdag gikk tre eksplosjoner av ved spillerbussen til Borussia Dortmund før Champions League-oppgjøret mot Monaco. Det gikk verst utover Marc Bartra av Dortmund-spillerne. Fredag kom han med et ektefølt budskap.

- Alt jeg ber om, det eneste, er at vi alle lever i fred og legger krigene bak oss, skriver Bartra på Instagram.

Fredag fikk han besøk av de familien sin, og gikk til bildetjenesten for å dele følelsene sine. Innlegget er foreløpig likt av over 200 000, og støttekommentarene florerer.

- De er mitt alt, grunnen til at jeg sliter med å overkomme hindringer, og dette har vært det verste i mitt liv. En erfaring jeg ikke vil at noen i denne verden skal ha, forteller Bartra.

Når han ser på resultatet av angrepet, ser han på armen sin med glede.

- Når jeg i disse dager ser på håndleddet, hovnet og hardt skadet, vet du hva jeg føler? Stolthet. Jeg ser stolt og tenker at all den skaden de ville gjøre oss på tirsdag, endte med dette.

Brakk arm

Resultatet av angrepet var en brukket arm, og Bartra ble kjapt sendt til sykehuset. Også en politimann ble bekreftet skadd etter at sprengladningene gikk av utenfor spillerbussen. Han forteller at situasjonen var den verste han har opplevd.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer