Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Baseballstjerna gikk på fylla og meldte forfall til kamp dagen derpå. Det kostet ham 650 000

- Jeg gjorde en feil.

BEKLAGET: Matt Harvey ble ikke trodd på at han hadde migrene dagen etter en sen kveld på byen. Foto: Mike Stobe/Getty Images/AFP/NTB Scanpix
BEKLAGET: Matt Harvey ble ikke trodd på at han hadde migrene dagen etter en sen kveld på byen. Foto: Mike Stobe/Getty Images/AFP/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Baseballspilleren Matt Harvey i New York Mets kan ha presentert årets freidigste forfall. Han meldte om migrene, men fortalte ikke om en fuktig lang natt.

Ifølge flere vitner skal Harvey ha tyllet i seg champagne, vodka og tequila til godt og vel klokken fire natt til lørdag, skriver Daily Mail.

Dette etter å ha feiret femte mai, en helligdag for mange mexicanere.

Noen timer etter festingen sendte han en tekstmelding til klubbledelsen. Beskjeden var at han hadde fått migrene og ikke kunne møte til kampen mot Florida Marlins samme kveld. Kasteren skulle starte søndagens kamp og var uansett ikke aktuell for å spille lørdag, men det er oppmøteplikt likevel.

På ettermiddagen troppet klubbrepresentanter opp hjemme hos kasteren. Harveys forklaring ble ikke godtatt, og han fikk en utelukkelse av klubben i tre kamper og ble ilagt en bot på cirka 650.000 kroner. Den er til å leve med.

Harvey har en årslønn i Mets på nær 50 millioner kroner.

Det er ikke mange dagene siden han skal ha plassert et stort sexleketøy i garderobeskapet til en lagkompis. Bilder av dette ble spredt på sosiale medier, og ledelsen i Mets likte det selvfølgelig dårlig.

Tirsdag ba han lagkameratene, klubbledelsen og tilhengerne om unnskyldning etter å ha sonet karantenen.

- Jeg gjorde en feil, og jeg gjør alt jeg kan for at det ikke skal skje igjen, sa han.

(NTB)