Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Baseball:

Baseballstjernen Yordano Ventura omkom i bilulykke

- Var så ung og talentfull.

OMKOM: Baseballstjernen Yordano Ventura med hyllest på lua til vennen og landsmannen Oscar Taveras, som i 2014 mistet livet i en bilulykke. Natt til søndag døde Ventura selv i en bilulykke hjemme i Den dominikanske republikk. Foto: David J. Phillip, AP / NTB scanpix
OMKOM: Baseballstjernen Yordano Ventura med hyllest på lua til vennen og landsmannen Oscar Taveras, som i 2014 mistet livet i en bilulykke. Natt til søndag døde Ventura selv i en bilulykke hjemme i Den dominikanske republikk. Foto: David J. Phillip, AP / NTB scanpix Vis mer

Baseballkasteren Yordano Ventura, som i 2015 hjalp Kansas City Royals å vinne World Series, mistet livet i en bilulykke natt til søndag. Han ble 25 år gammel.

Ventura kunne kaste ballen over 160 km/t og fikk raskt tilnavnet "Ace" (esset) da han kom til Major League i 2014. Han hjalp Royals til finale i sin første sesong, og til en etterlengtet tittel neste sesong.

Natt til søndag døde han i en trafikkulykke på en motorvei hjemme i Den dominikanske republikk. Detaljer om ulykken er ikke kjent.

- Våre tanker og bønner går til Yordanos familie i sorgen, sa Royals-direktør Dayton Moore.

- Han var så ung og talentfull, og full av ungdommelig mot, og han fikk alltid smilet fram hos dem han møtte.

Sine første World Series-kamper spilte Ventura med navnet til sin venn og landsmann Oscar Taveras på lua. Taveras, som spilte for St. Louis Cardinals, hadde da nettopp mistet livet i en bilulykke i Den dominikanske republikk.

For øvrig døde tidligere Major League-spiller Andy Marte søndag i en annen bilulykke i Den dominikanske republikk.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling