HADDE INGEN ANELSE: Louisville-trener Rick Pitino sier at han ikke kjenner til noe av det som kommer fram. Foto: Jamie Rhodes-USA TODAY Sports/NTB Scanpix
HADDE INGEN ANELSE: Louisville-trener Rick Pitino sier at han ikke kjenner til noe av det som kommer fram. Foto: Jamie Rhodes-USA TODAY Sports/NTB Scanpix Vis mer

Basketlag i sexskandale. Trener betalte for spillernes sexkjøp

En tidligere trener betalte strippere for å danse og gjøre seksuelle tjenester for spillerne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

En tidligere trener for Louisville-universitetets basketballag betalte strippere for å danse og gjøre seksuelle tjenester for spillerne, hevdet ESPN tirsdag.

TV-kanalens program «Outside the Lines» hadde et intervju med tidligere eskortepike Katina Powell, som hevder at Louisville-assistenttrener Andre McGee betalte henne 10.000 dollar for å ta med dansere til fester for spillere i årene 2010 til 2014.

Han skal også ha bedt henne om å ordne «ekstratjenester» for spillere, talenter universitetet prøvde å rekruttere og deres bekjente. Powell sa at det handlet om både stripping og seksuelle tjenester.

- Jeg følte det som jeg var i en strippeklubb, sa en tidligere Louisville-spiller om sitt første besøk ved universitetet.

En annen spiller sa til ESPN at McGee ga ham dollarsedler som kunne brukes som tips til danserne.

Louisville-trener Rick Pitino sier at han ikke kjenner til noe av dette.

- Ikke jeg, ikke en eneste spiller, en eneste trener eller assistent, ingen av oss kjente til noe av dette, hevder den svært meritterte treneren, som har hatt ansvaret for Louisville Cardinals siden 2001 etter tidligere å ha vært trener for flere NBA-lag.

- Om vi hadde kjent til det, ville det blitt stoppet umiddelbart.

Powell har skrevet boka «Breaking Cardinal Rules» om sine opplevelser. Hun forteller om et 20-tall fester i årene 2010 til 2014, og hun stiller seg uforstående til at Pitino kunne være uvitende om det som foregikk.

Norske Matz Stockman er klar for sin annen sesong i Cardinals-stallen.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer