Basketspilleren tatoverte et gigantisk portrett av seg selv på ryggen

For å minne seg selv på hvor han kommer fra.

MINNE: For å minne seg selv om hvor han kommer fra, har basketspilleren Rondae Hollis-Jefferson tatovert et stort bilde av seg selv på ryggen. Foto: NTB Scanpix
MINNE: For å minne seg selv om hvor han kommer fra, har basketspilleren Rondae Hollis-Jefferson tatovert et stort bilde av seg selv på ryggen. Foto: NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Ville du ha tatovert et stort bilde av deg selv på din egen rygg?

Ja, var i alle fall svaret da NBA-spilleren Rondae Hollis-Jefferson gikk til tatovøren.

Og da han gikk ut igje hadde han kanskje en av de mest egosentriske tatoveringer man kan tenke seg. I tillegg er det snakk om en svær tatovering som dekker store deler av ryggen.

Ukjent for lagkameratene Det skal legges til historien at Rondae Hollis-Jefferson riktignok har hatt tatoveringen siden mai 2014, men det har tatt sin tid før den har nådd overskriftene i amerikansk presse.

For det var først 28. oktober i år at 20-åringen fikk sin deby for Brooklyn Nets, etter at han kom til klubben i sommer. Og det kan virke til at heller ikke lagkameratene har fått med seg den noe spesielle tatoveringen.

Hollis-Jefferson har også en rekke andre tatoveringer på kroppen, men det skal være vanskelig å ikke legge merke til portrettet av ham selv på ryggen.

- Hvem tar en tatovering av seg selv?, lurer lagkamerat Thaddeus Young på overfor Newsday.

Historie om livet 20-åringen selv forklarer tatoveringen på denne måten:

Only One Word Needed To Explain This. "MOVIE" Only The First Session Done By The Best Hands Down @lemeirmitchell . #CHAP A photo posted by Rondae Hollis-Jefferson (@r.hollisjefferson24) on May 24, 2014 at 5:29pm PDT

- Jeg skulle få en historie tatovert på ryggen, som handler om der jeg kommer fra og der jeg startet - de store stegene i karrieren.

- Portrettet skulle være det største bildet, så jeg tenkte at jeg like gjerne kunne gjøre meg ferdig med den først. Først fortalte jeg folk at jeg skal få gjort historien ferdig etterhvert, men så sier jeg bare: «Det er bare jeg selv som har min egen rygg», forteller 20-åringen til Newsday.

I ettertid har navnet på Hollis-Jeffersons hjemby, Chester, i massive bokstaver - som dekker området fra skulder til skulder.