Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Basma og Andersen ute mot Jordan

Åge Hareides tropp skrumper.

Det tynnes i rekkene i Åge Hareides Midtøsten-tropp. Fredag får trolig Christer Basma og Trond Andersen hvile mot Jordan.

- Noen har vært hardere belastet enn andre, og noen sliter litt mer enn andre på denne tiden av året. Jeg skal snakke med spillerne og tar utgangspunkt i fysisk kapasitet heller enn å toppe laget, sier Hareide.

- Jeg trodde ikke det fysiske ville være noe problem mot Bahrain, men det viste det seg at det var for flere. Noen har hatt litt belastningsproblemer i oppkjøringen, blant dem Christer og Trond, og jeg kan bli nødt til å være litt forsiktig og heller slippe innpå dem som har kapasitet.

Troppen består av 19 spillere, men flere av dem viste fram stive muskler og tunge bein i kampen mot Bahrain.

Raymond Kvisviks overtråkk vil sannsynligvis ikke skape problemer.

- Beinet er bedre enn det var etter kampen, men det gjenstår å se om det blir bra nok, sier Brann-spilleren selv.

- Slike overtråkk får vi normalt orden på, sier landslagslege Agnar Tegnander, som slår fast at troppen slapp godt unna gårsdagens kamp skademessig.

- Christer Basma kjente det litt i låret og sa fra at han ønsket å gå ut etter første omgang. Han er så rutinert og kjenner kroppen så godt at han vet å si fra. Om alle var like flinke, ville det bli lettere for oss, sier legen.

(©NTB)