Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Basma stoppet Giggs

CARDIFF (Dagbladet.no): Høyreback Christer Basma fikk den utakknemlige oppgaven med å passe på Ryan Giggs. Etter halvspilt førsteomgang valgte Giggs å bytte side. - Akkurat det føltes som en seier, sier Basma til Dagbladet.no.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Christer Basma var kanskje Norges beste spiller før pause. Gang på gang stoppet han Ryan Giggs. Etterhvert ble United-stjernen så fortvilet at han ville bort fra venstresida.

- Jeg synes det gikk veldig bra i førsteomgang da synes jeg han skapte lite. Etterhvert byttet han side. Akkurat det føltes som en seier, sier Basma.

Basma vant alle viktige dueller mot Giggs i førsteomgang. United-vingen er den store stjernen på det walisiske laget. Hver gang stjernespilleren fikk ballen i beina, reiste hjemmepublikummet seg og ga høylydt uttrykk for hvem som er Wales' beste spiller. Etterhvert fikk Basma føle Giggs på sitt beste.

- Etter pause hadde jeg litt mer trøbbel da kom han fri et par ganger. Alt i alt er jeg fornøyd.

- Hadde du studert Giggs nøye før kampen?

- Nei det hadde jeg ikke. Både Ronny og Henning kjenner han fra United, men vi gjorde ikke noe spesielt i forhold til Giggs. Det viktigste er å være raskt i han før han får snudd seg. Han er veldig god rettvendt, sier Basma.

KONTROLL: Christer Basma hadde så godt tak på Ryan Giggs i første omgang at United-stjerna skiftet side.