Basma stoppet Giggs

CARDIFF (Dagbladet.no): Høyreback Christer Basma fikk den utakknemlige oppgaven med å passe på Ryan Giggs. Etter halvspilt førsteomgang valgte Giggs å bytte side. - Akkurat det føltes som en seier, sier Basma til Dagbladet.no.

Christer Basma var kanskje Norges beste spiller før pause. Gang på gang stoppet han Ryan Giggs. Etterhvert ble United-stjernen så fortvilet at han ville bort fra venstresida.

- Jeg synes det gikk veldig bra i førsteomgang da synes jeg han skapte lite. Etterhvert byttet han side. Akkurat det føltes som en seier, sier Basma.

Basma vant alle viktige dueller mot Giggs i førsteomgang. United-vingen er den store stjernen på det walisiske laget. Hver gang stjernespilleren fikk ballen i beina, reiste hjemmepublikummet seg og ga høylydt uttrykk for hvem som er Wales' beste spiller. Etterhvert fikk Basma føle Giggs på sitt beste.

- Etter pause hadde jeg litt mer trøbbel da kom han fri et par ganger. Alt i alt er jeg fornøyd.

- Hadde du studert Giggs nøye før kampen?

- Nei det hadde jeg ikke. Både Ronny og Henning kjenner han fra United, men vi gjorde ikke noe spesielt i forhold til Giggs. Det viktigste er å være raskt i han før han får snudd seg. Han er veldig god rettvendt, sier Basma.

KONTROLL: Christer Basma hadde så godt tak på Ryan Giggs i første omgang at United-stjerna skiftet side.