Basma tvilsom før Alaves-returen

Christer Basma måtte avbryte gårsdagens Rosenborg-trening med store smerter i den skadde ankelen.- Så ille som det var i dag har det ikke vært før, sa Basma etter treningen.

Rosenborg-medisinerne har gjort alt de kan for å få Basma klar til returkampen. I det første oppgjøret i Spania måtte Basma forlate banen med ankelsmerter. Nå er spørsmålet om han i det hele tatt kan spille på Lerkendal.

- Det er nok tvilsomt om jeg spiller, sier Basma til Adresseavisen.

Basma er uansett i tvil han kan spille en hel kamp. En liten smell i ankelen er alt som skal til for at landslagsspilleren ikke klarer å fortsette på banen.

- Jeg holder selvfølgelig lengre hvis jeg unngår en smell i ankelen, men belastningen blir bare større og større utover i kampen. Til slutt orker du ikke mer, sier Basma

Basma skal opereres på Rosenboirg-klinikken om en drøy uke. RBK-fysioterapeut Vilhelm Stoltz håper Basma blir klar til returkampen mot Alaves, men innrømmer at høyrebacken burde vært operert.

- Christer Basma er veldig viktig for laget. Da strekker han seg langt, og da strekker vi det langt, sier Stoltz til Adresseavisen.

(Dagbladet.no)

USIKKER : Rosenborg-medisinerne gjør alt de kan for å få Christer Basma klar til returkampen.