Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Basso beholdt ledertrøya

Ble beskyttet av laget i Giro d\'Italia.

Italienske Ivan Basso klarte å beholde den rosa ledertrøya etter mandagens 9. etappe av rittet Giro d\'Italia.

Lagkameratene beskyttet Basso gjennom hele etappen og sørget for at ingen av de øvrige konkurrentene var i nærheten av å overta ledertrøya til hjemmehåpet. Basso er lagkompis med norske Kurt Asle Arvesen i danske CSC.

Det var Tomas Vaitkus fra Litauen (AG2R Prevoyance) som vant den 147 kilometer lange etappen fra Francavilla al Mare til Termoli. På andreplass fulgte Paolo Bettini fra Italia (Quick Step) foran tyske Olaf Pollack (T-Mobile).

Bettini trodde at han var først over målstreken og hevet armene triumferende i været, men TV-bildene viste at Quick Step-syklisten måtte ta til takke med andreplassen.

Selv om det var et par mindre utbruddsforsøk de siste ti kilometerne, endte den kuperte etappen med en sprintavgjørelse. Der var Tomas Vaitkus raskest. Spurtkanonen Robbie McEwen ble nummer fire.

(ANB)

LEDER FORTSATT: CSC-rytter Ivan Basso leder Italia rundt. Foto: REUTERS
LEDER FORTSATT: CSC-rytter Ivan Basso leder Italia rundt. Foto: REUTERS Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling