Bastionen betaler Lyns Mikel-bot

Allerede kommet inn 55 000.

Som en reaksjon på at NFF bøtelegger Lyn 250.000 kroner på grunn av kontraktsbråket rundt John Obi Mikel, så har supporterne startet en kronerulling, melder Aftenposten.

I Lyn er det nok å tenke på for tiden. Klubbeier Atle Brynestad vil ut av klubben, de har en kortsiktig gjeld på 10 millioner kroner og NFF har varslet at klubben skal bøtelegges med 250.000 kroner som følge av bråket rundt kontrakten til John Obi Mikel.

Som følge av dette har Bastionen, klubbens supporterklubb, valgt å gjøre et ærlig forsøk på å samle inn 100.000 kroner for å hjelpe klubben.

- Da jeg sjekket kontoen var det kommet inn 55.350 kroner, sa Bastionen-leder Tjøstel Lindøe til Aftenposten onsdag ettermiddag.

Ikke overraskende så er det gledelige nyheter for både spillere og støtteapparatet i Lyn.

- Det er strålende hvor mye de har klart å samle inn på så kort tid. Det forteller om fantastisk engasjement, sier Lyn-direktør Erik Langerud.

- Også ansatte kommer til å følge opp, lover Langerud.

(NTB)

Bastionen betaler Lyns Mikel-bot
TRØBLETE TIDER: Bråket rundt John Obi Mikels overgang til Chelsea har skapt mer problemer for Lyn enn klubben nok hadde sett for seg da de solgte ham videre. Foto: ØRN E. BORGEN/SCANPIX
TRØBLETE TIDER: Bråket rundt John Obi Mikels overgang til Chelsea har skapt mer problemer for Lyn enn klubben nok hadde sett for seg da de solgte ham videre. Foto: ØRN E. BORGEN/SCANPIX Vis mer