Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bataljonen: - Norling har vår tillit

Uttaler seg etter nedrykket.

TILLIT: Bataljonen ønsker å beholde Rikard Norling som Brann-trener. Svensken har den offisielle supporterklubbens tillit. Her depper Brann-fans etter at nedrykket var et fenomen for en uke siden.
Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
TILLIT: Bataljonen ønsker å beholde Rikard Norling som Brann-trener. Svensken har den offisielle supporterklubbens tillit. Her depper Brann-fans etter at nedrykket var et fenomen for en uke siden. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer

Bataljonen ønsker å beholde Rikard Norling som Brann-trener. Svensken har den offisielle supporterklubbens tillit.

Branns supportergruppe kom tirsdag med sin første offisielle uttalelse etter nedrykket ble klart i sin evaluering av sesongen, skriver NRK.

- Rikard Norling har vår tillit som trener, skriver Bataljonen.

Kritikken mot Norling, daglig leder Roald Bruun-Hanssen, styreleder Rolf Barmen og resten av Brann-ledelsen har vært massiv etter nederlaget mot Mjøndalen.

Supporterklubben slår fast at sesongen må få konsekvenser, men krever ikke at noen må gå.

- Om løsningen er at noen eller alle må gå og at dette er løsningen som får oss rett opp igjen i eliteserien er imidlertid uklart, skriver Branns tolvte mann.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling