Bate Borisov-show mot Juventus

David klarte uavgjort mot Goliat.

(Dagbladet.no): BATE Borisov - Juventus 2-2.

De har bare en fjerdedel av Vålerengas budsjett.

Men etter et tidlig skremmeskudd fra Alessandro Del Piero og Juventus i Hviterussland i kveld, var det klart for Bate Borisov-show.

Først, i det 17. spilleminutt, scoret Sergey Krivets omtrent fra straffemerket etter en pasning fra Dzmitry Likhtarovich.

Fem minutter seinere stanget Igor Stasevich inn et nytt mål etter et innlegg fra Pavel Nehaichik.

Dermed sto det 2-0 til hjemmelaget ved halvspilt omgang, og ingen av de tilreisende italierne kunne tro sine egne øyne.

Mange fryktet nok en smell av typen som Roma gikk på mot Cluj i forrige runde.

Men en slik ydmykelse ville ikke Vincenzo Iaquinta ha noe av. Med mål i det 29. minutt og igjen etter en rask kontring like før pause, utliknet han vertenes ledelse til 2-2. 

LIKE GODE: Juventus og Vincenzo Iaquinta (t.v.) klarte ikke å nedsable Bate Borisov og Sergei Sosnovski i Hviterussland. Foto: SERGEI GRITS/AP/SCANPIX
LIKE GODE: Juventus og Vincenzo Iaquinta (t.v.) klarte ikke å nedsable Bate Borisov og Sergei Sosnovski i Hviterussland. Foto: SERGEI GRITS/AP/SCANPIX Vis mer

«Den gamle damen» maktet derimot ikke å score etter hvilen - og dermed kan det hviterussiske miniputtlaget innkassere en halv seier på hjemmebane.

Bate Borisov-show mot Juventus
JUBEL: Bate Borisov ledet på et tidspunkt 2-0 mot Juventus, men 2-2 er også grunn til å feire for den hviterussiske miniputtklubben.