Bates forbannet på United

Chelseas styreformann Ken Bates liker ikke Manchester United-manager Alex Fergusons krav om fribillett til 4. runde i FA-cupen.

I går ba Sir Alex om at United måtte slippe å spille 3. runde, hvis klubben skal være med i VM for klubblag. - Fortell Alex Ferguson at vi også ønsker en fribillett. Faktisk ønsker vi fribillett helt til finalen, sa en irritert Bates til avisa Sunday Express.

Englands fotballforbund (FA) vil imidlertid forsøke å hjelpe Manchester United med å finne en løsning på klubbens tette kampprogram. Ferguson er bekymret over det knallharde programmet spillerne hans må igjennom. FA ønsker at United skal stille i VM for klubblag som går i Brasil i tidsrommet 5. - 14. januar. Det skaper problemer i forhold til 3. runde i den engelske FA-cupen.

FAs nye styreformann Geoff Thompson ønsker ikke å kommentere Fergusons forslag, men han er innstilt på å løse floken.

_Vi ser på de forskjellige mulighetene, og vi forsøker å finne en løsning på problemet, sa Thompson.

Foruten engelsk eliteserie, FA-cup og ligacup skal United selvsagt være med i mestercupen kommende sesong. I tillegg er sist sesongs trippelmester invitert til den europeiske supercupfinalen og den interkontinentale cupfinalen, hvor søramerikanske Palmeiras er motstander i Tokyo i november. På toppen kommer altså kanskje VM for klubblag.

(NTB-AFP)