«Batigol» ny Solskjær-rival?

Gabriel Batistuta - en av verdens mest målfarligste spillere - har lansert seg selv som ny Manchester United-spiss.

32-åringen vi slutte i Serie A og Fiorentina, og ønsker seg en overgang til Premier League og United, skriver The Mirror.

Batistuta kom med sjokkmeldingen til Fiorentina-fansen etter helgas Serie A-avslutning, der argentineren scoret hat-trick. Med 152 seriemål på ni år er Batistuta nå den mestscorende spilleren i Italia noensinnne.

- Dette året har vært ødeleggende for meg, og jeg har jobbet under vanskelige forhold. Klubben og jeg har ikke ikke samme tenkemåte og for meg er det ille. Jeg har offisielt bedt om å bli solgt, sier «Batigol».

Tidligere denne sesongen har Batistuta gjort det klart at det bare er en klubb som kan friste ham vekk fra Italia: Manchester United.

Manchester United har med Ole Gunnar Solskjær fire spisser som kjemper om to plasser i United-angrepet, og manager Alex Ferguson har uttalt at han ikke vil kjøpe flere i sommer.

Men dersom Batistuta blir ledig på markedet, tippes det at Teddy Sheringham får forlate Old Trafford. 34-åringen står uten kontrakt etter denne sesongen, og kan forlate United gratis.

Ifølge The Mirror kommer Gabriel Batistuta til å koste Manchester United 108 mill. kroner.