Batistuta: - Jeg vil til England

Gabriel Batistuta opprettholder ønsket om å avslutte fotballkarrieren i England.

Gabriel Batistuta sliter med å få spilletid i Roma, og seinest i dag skriver en spansk avis at den italienske hovedstatsklubben vil ha John Carew som erstatter for Batistuta.

Samtidig sier Batigol til den italienske sportsavisa Corriere dello Sport at han fortsatt ønsker å spille fotball i England.

- Jeg vet ikke om det vil skje neste år eller om to år, men jeg vil helt sikkert spille i England, sier argentineren.

Engelsk for begynnere

Tidligere har han uttalt at den eneste engelske klubben som var aktuell var Manchester United. Nå vil han ikke lenger si noe om klubbnavn, men fleiper da han blir spurt om han vil gjøre som andre tidligere Serie A-storheter og søke til Chelsea og manager Claudio Ranieri:

- Jeg vet ikke helt. Jeg reiser dit for å lære å snakke engelsk. Med Ranieri ville jeg jo bare snakket italiensk hele tida.

Over høyden

Den siste tida i Italia har vært tung for Batistuta. Med 180 Serie A-mål er han fortsatt nummer to på den historiske toppscorerlista etter Roberto Baggio. Men sist sesong ble det bare seks scoringer, han sliter med å komme på laget. Han har to seriemål denne sesongen, men ingen i Champions League.

- I Serie A har jeg spilt halvannen kamp og har scoret to mål. I Champions League har jeg ikke spilt to hele kamper. Derfor ser jeg det ikke som så katastrofalt, sier Gabriel Batistuta.

(Dagbladet.no)

BATIGOOOL! Gabriel Batistuta scoret sitt andre mål for sesongen mot Udinese sist lørdag.