Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Batistuta refser gjerrige United

- Jeg ville elsket å spille for United, men de hadde rett og slett ikke råd til å konkurere med italienerne, sier Gabriel Batistuta som nylig gikk fra Fiorentina til Roma for nærmere 300 millioner kroner.

Gabriel Batistuta hevder at Manchester er i en helt annen «pengeliga» enn de italienske toppklubbene.

- De visste jeg ville komme - jeg har alltid holdt fast ved at jeg en gang i karrieren min ønsket å spille i Premier League - United ville vært en drømmeklubb. Men da tilbudet fra Roma kom, hørte jeg ingenting fra United. De hadde ikke nok penger, ville ikke bruke dem eller kunne ikke konkurrere, sier Batistuta ifølge Manchester Uniteds hjemmeside.

Pensjonist League

32-åringen - som har scoret utrolige 129 seriemål på 213 kamper for Fiorentina siden 1991 - mener at Premier League er et attraktivt mål for fotballpensjonister. De unge talentene havner i Italia eller Spania.

- De fleste europeiske spillerne som reiser til England er på slutten av karrieren og har allerede spilt på det høyeste nivået i andre land.

- De unge talentene vil etterhvert ende opp i Italia eller Spania. Ingen andre land kan konkurrere med dem. De fleste klubbene som skal selge vil selge til Italia først. De vet at det er der de store pengene ligger, og kommer som regel til enighet før spillerens kontrakt har utløpt, sier Batistuta.

Sjefen gir seg

Mannen som sitter på Uniteds lommebok, styreformann Martin Edwards, kunngjorde idag at han gir seg som øverste sjef I United fra 1. august. Nyheten ble mottat med glede blant United-fansen som har mislikt Edwards som ved tre anledninger har prøvd å selge klubben.

Edwards ble utsatt for spesielt store protester da han prøvde å selge klubben til BSkyB. United-sjefen har også blitt kritisert av manager Alex Ferguson fordi han har satt av for lite penger til spillerkjøp.

- Han mistet fansens tillit for lenge siden, sier Andy Walsh som er talsmann for Uniteds uavhengige supporterklubb.

Ber Sir Alex fortsette

Peter Kenyon tar over Edwards posisjon. Hans første oppgave blir å overbevise Alex Ferguson om å fortsette som United-manager når kontrakten hans går ut om to år.

- Alle i Manchester United vil at Sir Alex skal bli så lenge han har lyst, sier Kenyon til Carlingnet.

Martin Edwards fortsetter som styremedlem i United.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media