Batistuta senket United

LONDON (Dagbladet): Fiorentina-Manchester United 2- 0 . To helproffe helmisser av Berg og Keane holder ikke. Da blir det argentinsk cowboy med den klassisk gode Gabriel Batistuta.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Argentineren takket for den røde snillismen og ydmyket tittelforsvareren i Champions League i går kveld. Fortjent.

Alex Ferguson sa det sånn etter kampen:

- Forskjellen var at vi gjorde grove feil bak og det gjorde ikke Fiorentina. Det straffer seg i Champions League. Men jeg er fornøyd med det vi presterte ellers, vi hadde sjanser nok til å score. Men vi var uheldige. Ferguson nevner ikke argentineren han gjerne kunne tenke seg til Old Trafford.

1-0 signert mannen fra Ildlandet etter 24 minutter:

Roy Keane med fire United-spillere bak seg, på vei vekk fra eget straffefelt. Av en eller annen irsk grunn forsøker han et håpløst tilbakespill som snappes opp på døra av 16-meterstreken av Gabriel Omar Batistuta. 30-åringen med silkefoten lar seg ikke be to ganger og lar ballen suse forbi en sjanseløs Mark Bosnich.

Berg og dal

- Hva som gikk av Roy Keane? Ja, det kan du spørre om. Det måtte være som et mirakel for Batistuta å få den ballen servert i føttene, var manager Fergusons tv-kommentar. Rød i fjeset og tyggende som vanlig.

2-0 signert to menn fra Ildlandet etter 52 minutter:

Henning Berg med kontroll på høyresida. Et forsøk på å vippe ballen forbi Gabriel Omar Batistuta mislykkes. Batistuta fosser inn i straffefeltet, titter opp etter en svirelandsmann og finner Abel Eduardo Balbo. Fiorentina-ekstase, svakt keeperspill, og Deppchester United.

Ole inn

Ti minutter seinere ble Henning Berg byttet ut med Phil Neville. Henning virket ikke helt på tå. I samme reservepakke måtte også Andy Cole og Dwight Yorke forlate banen. Ferguson håpet nok på litt Bayern München-magi ved å sette inn Teddy Sheringham og Ole Gunnar Solskjær den siste snaue halvtimen. Uten at det hjalp i målprotokollen.

Rødt og helsvart

- Jeg mener vi hadde kontroll i første omgang. Vi hadde sjanser nok og Scholes burde ha laget mål, han var uheldig med et par skudd i første. Og etter 74 minutter, da han bommet fra fire meter. Vi hadde mer press etter at Teddy og Ole kom innpå, sier Ferguson.

Ja, men hva hjelper det når ingen av dem er 1,85 cm høye og veier 75 kilo, er lange på håret, har harry-skjegg, er passe ufine, lysraske, tekniske og kaller seg Batistuta, Gabriel Batistuta. Med rett til å være drepende effektiv.

OBS: At Valencia slo Bordeaux 3-0 i samme gruppe gjorde Uniteds aften rød og helsvart. Og gul. Scholes og Beckham kom begge i dommerens bok. Det kan svi på cupsikt.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer