Batistutas hat-trick

ST: ETIENNE (NTB): Gabriel Batistuta fikk sin tredje sønn mandag, og feiret begivenheten med å skyte seg til topps på scoringslista i VM.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Straffekonkurransen mot England måtte han se fra benken, men han sa etterpå at det er helt i orden.

- Vi er 22 spillere i troppen. I dag var det min tur til å byttes ut. Jeg har ikke noe problem med det, sa han etter kampen.

Argentinas spillere reagerte kraftig da aviser i hjemlandet før VM skrev at Batistuta og Ariel Ortega ikke er på talefot. Nå nekter spillerne å si noe som helst med mindre de andre hører på, for å utelukke at det gjengis uttalelser som kan skape splid. Derfor var det med flere lagkamerater som «oppassere» at Batistuta møtte i intervjusonen.

Han scoret på straffespark etter fem minutter, og feiret med å «vugge baby» slik Bebeto gjorde da Brasil-spissen scoret rett etter å ha blitt far i USA-VM.

Batistuta, som fra før har sønnene Thiago og Lucas, feiret Joaquins ankomst med sitt femte mål i VM. Dermed er han toppscorer sammen med Italias Christian Vieri.

- Jeg tenkte ikke på scoringstittelen, bare på å vinne kampen, sa Batistuta, som ble byttet ut med Hernan Crespo midt i andre omgang. Det byttet gjorde iallfall ikke Argentina bedre, og Crespo misset også i straffekonkurransen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer