DUELLEN: Det nærmer seg avgjørelsen i verdenscupen sammenlagt, og Petter Northug tror ikke på alt Lukas Bauer sier om duellen.
Foto: Heiko Junge / Scanpix
DUELLEN: Det nærmer seg avgjørelsen i verdenscupen sammenlagt, og Petter Northug tror ikke på alt Lukas Bauer sier om duellen. Foto: Heiko Junge / ScanpixVis mer

- Bauer er i gang med det taktiske spillet

Petter Northug tror ikke på rivalen.

|||

Petter Northug trenger tid etter en uke til sengs. Det er uavklart om han går femmila i Holmenkollen.

- Det tar tid å våkne ordentlig etter ei uke i senga. Men jeg har trent lett i to dager nå, og det føles bedre, sier Northug til Nettavisen.

- Først onsdag bestemmer jeg meg for om jeg går sprinten i Drammen torsdag. Om jeg skal gå femmila i Holmenkollen lørdag, avgjør jeg etter det igjen. Jeg må være litt forsiktig etter å ha vært syk. Jeg må ikke gå løp jeg tror kan ødelegge meg denne uka, ettersom det er så mange poeng å kjempe om neste uke (Falun), poengterer han.

Lukas Bauer har på sin side sagt at han har gitt opp kampen mot Northug. Han har også sagt at han kanskje dropper lørdagens femmil - men at han uansett reiser til Norge.

Den biter ikke Petter Northug på.

- Bauer er i gang med det taktiske spillet. Men er det én person det ikke funker på, er det meg. Han skal neppe gå noen av sprintene. Og han kommer vel ikke til Oslo bare for å trene, sier Northug.

(NTB)