- Baxter er klar for VIF

- Ingen kommentar, sier Aalbu.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Allerede i sommer ble Stuart Baxter nevnt som en høyaktuell mann som VIF-trener, etter at Petter Myhre hadde trukket seg.

Men Baxter var under kontrakt med Helsingborg - og overgangen skal ha gått i vasken da TV 2 avslørte kontakten mellom partene.

Nå er han igjen på vei til Vålerenga, melder Aftonbladet.

Forrige uke valgte nemlig Baxter å gi seg i Helsingborg, selv om han hadde ett år igjen av kontrakten. Selv har han nektet for å ha vært i kontakt med andre klubber, men innad i Helsingborg er oppfatningen en annen.

- Grunnen til at han sa opp er åpenbart at han er klar for en annen klubb, Vålerenga. Jeg har ikke sett kontrakten, men jeg er bombesikker på at han har forhandlet med dem, sier en klubbkilde til avisa.

Presenteres snart

Bortsett fra at Martin Andresen er hentet som spillende manager har Vålerenga på langt nær full fullført trenerkabalen. Nå kan brikkene være i ferd med å falle på plass, selv om sportsdirektør Jan Erik Aalbu ikke vil bekrefte at Baxter er klar.

- Det kommenterer jeg ikke. Det har vært så mange spekulasjoner om Baxter, det ble spekulert allerede i sommer, forsøker han seg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer