- Baxter er klar for VIF

- Ingen kommentar, sier Aalbu.

(Dagbladet.no): Allerede i sommer ble Stuart Baxter nevnt som en høyaktuell mann som VIF-trener, etter at Petter Myhre hadde trukket seg.

Men Baxter var under kontrakt med Helsingborg - og overgangen skal ha gått i vasken da TV 2 avslørte kontakten mellom partene.

Nå er han igjen på vei til Vålerenga, melder Aftonbladet.

Forrige uke valgte nemlig Baxter å gi seg i Helsingborg, selv om han hadde ett år igjen av kontrakten. Selv har han nektet for å ha vært i kontakt med andre klubber, men innad i Helsingborg er oppfatningen en annen.

- Grunnen til at han sa opp er åpenbart at han er klar for en annen klubb, Vålerenga. Jeg har ikke sett kontrakten, men jeg er bombesikker på at han har forhandlet med dem, sier en klubbkilde til avisa.

Presenteres snart

Bortsett fra at Martin Andresen er hentet som spillende manager har Vålerenga på langt nær full fullført trenerkabalen. Nå kan brikkene være i ferd med å falle på plass, selv om sportsdirektør Jan Erik Aalbu ikke vil bekrefte at Baxter er klar.

- Det kommenterer jeg ikke. Det har vært så mange spekulasjoner om Baxter, det ble spekulert allerede i sommer, forsøker han seg.

I SPANN MED ANDRESEN?: Stuart Baxter blir Vålerenga-trener, ifølge Sveriges største avis. Foto: SCANPIX
I SPANN MED ANDRESEN?: Stuart Baxter blir Vålerenga-trener, ifølge Sveriges største avis. Foto: SCANPIX Vis mer

Men Aalbu varsler at trenerteamet vil bli presentert snart.

- Siden Martin Andresen kom inn har vi intervjuet mange kandidater. Jeg tror ikke det tar lang tid før vi presenterer dem, sier han til Aftonbladet.

<B>PRØVDE SEG ALLEREDE I SOMMER:</B> Men da ble Baxter-kontakten oppdaget.