Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Baxter tilbake på Lyn-kamp

Med tidligere Lyn-trener Stuart Baxter på tribunen tok Oslo-klubben et langt skritt på vei mot 1. runde i UEFA-cupen i Tsrshavn på Færøyene i går kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Baxter - som sluttet som Lyn-trener 17. desember 2001 - satt sammen med den mektige Lyn-eieren på tribunen. Det skjer bare tre uker etter at flere Lyn-spillere ga uttrykk for misnøye med nåværende trener Teitur Thordarson.

Assistenttrener Sture Fladmark påpeker at det ikke ligger noen dramatikk i skottens tilstedeværelse.

- Både spillerne og vi andre visste at Stuart skulle være her. Vi drakk faktisk kaffe sammen, både Stuart, Atle, Teitur og jeg, sier Fladmark til Dagbladet.

Spekulasjoner

- Stuart var på ferie i Stockholm med familien sin. Der var Atle med familien sin også, så Atle inviterte dem til kampen. De har jo kontakt fremdeles, men jeg skjønner at det fort blir spekulasjoner, sier Fladmark til Dagbladet.

Spekulasjoner eller ikke, Lyn er i Europacupen for første gang på 31 år. Lyn dominerte alt og lot Runavik knapt slippe til en eneste gang.

- Det var en svært god førsteomgang. Men det burde stått mer enn 2-0, sier Fladmark.

Runaviks mål kom etter en Lyn-tabbe.