Bayern avviste skyhøyt Müller-bud

Blir i klubben.

ETTERTRAKTET:  Thomas Müller. Foto: NTB scanpix
ETTERTRAKTET: Thomas Müller. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Bayern Münchens styreformann Karl-Heinz Rummenigge vedgår at klubben takket nei til et «svært høyt» bud på spissen Thomas Müller.

25 år gamle Müller var koblet til Manchester United i løpet av overgangsvinduet, og britisk presse rapporterte at ledelsen på Old Trafford skal ha lagt inn bud på måltyven.

Med til historien hører det også Müller kjenner United-manager Louis van Gaal godt fra tiden sistnevnte var Bayern-trener.

Stengte døren United siste bud på Müller skal ha vært på rundt 70 millioner pund, tilsvarende en snau milliard kroner. Det vil ikke Rummenigge bekrefte.

- Jeg snakker om summer som er virkelig høye. Hvis jeg var banksjef, ville jeg ha måttet godta det, sier han til Manchester Evening News.

- Men som fotballklubb ga vi oss selv tillatelse til å lukke døren, og den døren forblir stengt. Det kan jeg love alle, tilføyer han.

Målform Rummenigge innser samtidig at pengeflommen i Premier League kommer til å skape nye utfordringer.

- Én ting er helt sikkert. Med tanke på den nye TV-avtale i England, vil ikke ting bli lettere for Bayern i framtiden, sier han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.