ETTERTRAKTET:  Thomas Müller. Foto: NTB scanpix
ETTERTRAKTET: Thomas Müller. Foto: NTB scanpixVis mer

Bayern avviste skyhøyt Müller-bud

Blir i klubben.

Bayern Münchens styreformann Karl-Heinz Rummenigge vedgår at klubben takket nei til et «svært høyt» bud på spissen Thomas Müller.

25 år gamle Müller var koblet til Manchester United i løpet av overgangsvinduet, og britisk presse rapporterte at ledelsen på Old Trafford skal ha lagt inn bud på måltyven.

Med til historien hører det også Müller kjenner United-manager Louis van Gaal godt fra tiden sistnevnte var Bayern-trener.

Stengte døren United siste bud på Müller skal ha vært på rundt 70 millioner pund, tilsvarende en snau milliard kroner. Det vil ikke Rummenigge bekrefte.

- Jeg snakker om summer som er virkelig høye. Hvis jeg var banksjef, ville jeg ha måttet godta det, sier han til Manchester Evening News.

- Men som fotballklubb ga vi oss selv tillatelse til å lukke døren, og den døren forblir stengt. Det kan jeg love alle, tilføyer han.

Målform Rummenigge innser samtidig at pengeflommen i Premier League kommer til å skape nye utfordringer.

- Én ting er helt sikkert. Med tanke på den nye TV-avtale i England, vil ikke ting bli lettere for Bayern i framtiden, sier han.

På Old Trafford ergrer man seg ganske sikkert over at Müller endte som Manchester United-spiller. Den tyske landslagsstjernen har åpnet årets sesong forrykende med fem mål på de tre første ligakampene. (NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram