- Bayern bedre enn United

I morgen er Bayern München ute etter revansj for Champions League-finalen for to år siden. Ole Gunnar Solskjær håper på drømmereprise. - Bayern er et bedre lag enn United, sier Liverpool-tyskeren Markus Babbel.

29. mai 1999 var dagen da Ole Gunnar Soslkjær ble udødelig i United-historien. Nordmannen styrte inn seiersmålet på overtid. I morgen kveld spiller lagene kvartfinale.

- Man glemmer ikke slike kvelder. Det finnes ingen større klubbkamper, men jeg tenker sjelden på det som skjedde i Barcelona, sier Solskjær til NTB.

Ordkrigen mellom de to lagene har allerede startet. Liverpool-tyskeren Markus Babbel trekker fram Fabien Barthez som Uniteds svake punkt.

- Han er alltid i stand til å gjøre en tabbe. Hvis Bayern-angriperne er våkne, kan de utnytte det, sier Babbel til Die Welt.

- Jeg synes ikke Fabien Barthez er så god som mange mener han er. Han er et svakt punkt, sier den tidligere Bayern-spilleren.

Arrogante

Babbel tror Uniteds angripsiver kan koste dem dyrt.

- De er hele tida fokusert på å angripe. Manchester har supre individualister, men Bayern er et bedre lag, sier Babbel.

Stefan Effenberg har lenge hatt morgendagens kamp i tankene.

- Fortell dem at vi skal slå dem ut denne gangen. Fortell dem at vi skal holde konsentrasjonen i 95 minutter denne gangen, sier Effenberg.

- Vi ville møte dem og fikk dem. Kampen for to år siden bryr meg ikke lenger. Jeg lever i nåtid, sier Bayern-profilen.

Uniteds solide midtstopper Jaap Stam mener Bayerns arroganse kostet dem seieren for to år siden.

- I løpet av kampen opptrådte de så arrogant. Særlig Mario Basler fyrte opp meg og mine lagkamerater ved å oppildne publikum til seiersjubel da han tok en corner seint i andre omgang, sier Stam.

Spillesugen Solskjær

Han kritiserer samtidig Bayern-sjef Ottmar Hitzfeld.

- Ottmar Hitzfelds avgjørelse om å ta ut både Basler og Lothar Matthäus da det gjensto ti minutter, virket som galskap, sier Stam.

- Det var tydelig at de trodde at kampen var vunnet.

Stam og Solskjær er blant de som er meldt spilleklare igjen til morgendagens kamp. Begge ble spart i helga.

- Vi er fire spisser som alle ønsker å være med fra start. Jeg vet at formen er bra, og forbereder meg på at jeg skal spille, sier Solskjær.

JUBEL: Ronny Johnsen, Teddy Sheringham, Dwight Yorke og Ole Gunnar Solskjær jublet for Chamipions League-triumf for to år siden. Bayern München er neste hinder på veien i årets Champions League.
UTSLÅTT: Michael Tarnat (t.v), keeper Oliver Kahn og Markus Babbel måtte bite skuffelsen i seg på Nou Camp. Foran morgendagens kamp går Babbel ut og mener Bayern München er et bedre lag enn United.