Bayern bekrefter at de vil ha Ødegaard: Se bildene

- Et helt eksepjonelt talent.

I TYSKLAND: Martin Ødegaard har vært på Bayerns treningsfelt de siste dagene. Foto: NTB Scanpix og skjermdump: Twitter
I TYSKLAND: Martin Ødegaard har vært på Bayerns treningsfelt de siste dagene. Foto: NTB Scanpix og skjermdump: Twitter Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet:) På onsdag fyller Martin Ødegaard 16 år. Sine siste dager som 15-åring har han tilbrakt på en Europa-turné blant fotballens mest prestisjetunge logoer og meritterte stjerner.

De siste dagene har drammenseren vært i Bayern München. I sosiale medier kommer nå bildene som viser Strømsgodsets juvel i kamp med tyske mesterstjerner.

- Han er et helt eksepsjonelt talent, og en fin type. Han er svært moden for alderen. Vi prøver veldig hardt på å få ham hit, og jeg tror vi har en god sjanse, sier Bayern Münchens styreformann Karl-Heinz Rummenigge i en artikkel publisert av Bild nå i kveld.

Europa-turné Det er ikke første gang Martin Ødegaard har vært på besøk hos Champions League-vinnerne fra 2013: Også som 14-åring i fjor høst var han på besøk.

Men med suksessen hans i 2014, som også førte til at han ble tidenes yngste spiller i en europeisk kvalifiseringskamp, har interessen eksplodert. Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Ajax... Nå er det snart mest oppsiktsvekkende dersom en storklubb ikke har invitert Martin Ødegaard til samtaler og treningstid.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer