Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bayern bøtelegger og ydmyker Hargreaves

Sterke ord.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Owen Hargreaves holdt ingen pressekonferanse i München i går. Han fikk i stedet beskjed om at Bayern gir ham én ukelønn i bot, vel 200 000 kroner.

Og han fikk en solid dose kjeft for å ha snakket høyt om å bli Manchester U-spiller. Foran de andre Bayern-spillerne skal 25-åringen ha blitt ydmyket av manager Uli Hoeness.

- Jeg er utrolig skuffet over deg. Du prostituerer deg overfor Manchester United, skal Hoeness ha sagt ifølge The Guardian.

Hargreaves avlyste sin prat med pressen i går, trolig i frykt for supportervrede dersom han blir værende i den tyske storklubben. Kontrakten han skrev under tidligere i sommer strekker seg helt fram til 2010.

- Akkurat nå kommenterer jeg ikke dette, sier Hargreaves.

Midtbanespilleren som viste sine kvaliteter i Tyskland-VM er fortsatt ikke frisk fra influensaen som har gjort ham uaktuell til seriestarten i Tyskland.

I går kom han på Bayerns treningsfelt for en medisinsk undersøkelse. Han dro derfra etter 90 minutter, uten å trene.

- Jeg er ikke 100 prosent ennå. Jeg drar hjem for å hvile.

HUDFLETTET: Syke Owen Hargreaves fikk ikke bare behandling av Bayern-legen i går, han ble også trukket 200 000 kroner i lønn. Foto: Scanpix/Ap
HUDFLETTET: Syke Owen Hargreaves fikk ikke bare behandling av Bayern-legen i går, han ble også trukket 200 000 kroner i lønn. Foto: Scanpix/Ap Vis mer

• Din kommentar: Tror du Bayern klarer å holde på Hargreaves?

ARG SJEF: Uli Hoeness skal ha tatt Hargreaves for seg foran spillergruppa i går.