Bayern-direktør advarte United om at van Gaal skaper problemer

- Må være forberedt på at vanskelige ting kan skje.

FORTELLER: Bayern-direktør Karl-Heinz Rummenigge forteller om tiden da Louis van Gaal var i den tyske storklubben, og sier at han tidvis kunne være en håndfull. Foto: NTB Scanpix
FORTELLER: Bayern-direktør Karl-Heinz Rummenigge forteller om tiden da Louis van Gaal var i den tyske storklubben, og sier at han tidvis kunne være en håndfull. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Louis van Gaal har hatt en noe trøblete start på sin karriere som manager i Manchester United.

Etter ti serierunder ligger laget på en tiendeplass, og har for første gang siden Premier League startet flere baklengsmål enn poeng på dette tidspunktet.

Nederlenderen har gjentatte ganger bedt om forståelse for at det vil ta tid å bygge opp de røde djevlene til gammel storhet, men innrømmet etter gårsdagens kamp at det begynner å haste med poengsankingen.

- Skapte en del problemer Men det at ting tar tid med van Gaal er ikke noe nytt. Også i Bayern tok det noen måneder før systemet satt. Men når det først fungerte, så fungerte det godt.

I sin første sesong i Tyskland vant han både serien og cupen, samt at han tok klubben til finalen i Champions League.

Karl-Heinz Rummenigge, administrerende direktør i Bayern, sier i et intervju med Times (krever innlogging) at det var både opp- og nedturer da nederlenderen sto ved roret i den tyske gigantklubben. Han er sikker på at han kommer til å få skikk på sakene også i Manchester, men at han kan være vanskelig å hanskes med.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer