Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bayern-direktør om navnet på Guardiolas nye klubb: - Jeg vil overlate annonseringen til ham

Knyttes til City.

SKAL HA BESTEMT SEG: Bayern-direktør Karl-Heinze Rummenigge mener å vite hvilken klubb Pep Guardiola vil lede i fremtiden. Foto: Scanpix
SKAL HA BESTEMT SEG: Bayern-direktør Karl-Heinze Rummenigge mener å vite hvilken klubb Pep Guardiola vil lede i fremtiden. Foto: Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Sist uke ble det kjent at Pep Guardiola (44) forlater Bayern München når treårskontrakten går ut etter sesongen. Det har ført til nye spekulasjoner rundt fremtiden til spanjolen.

Guardiola har sterke bånd til Manchester City-direktør Aitor «Txiki» Begiristain, etter at de tidligere jobbet sammen i Barcelona. Guardiola har blant annet uttalt at landsmannen er det beste mennesket han kjenner. Det bidrar til at han knyttes sterkt til den engelske klubben vennen nå jobber for.

Så langt har ikke Guardiola sagt noe om hvor fremtiden ligger, men Bayern-direktør Karl-Heinze Rummenigge vet trolig svaret.

- Jeg tror jeg vet hvor han skal, men jeg vil overlate annonseringen til ham eller hans nye arbeidsgiver, sier Rummenigge til tyske Bild.

Ikke skuffet Bayern har allerede funnet Guardiolas etterfølger i italienske Carlo Ancelotti, og Rummenigge forteller at han ikke er skuffet over at suksessmanageren forlater klubben selv om han var ønsket med videre.

- Han kom over til meg for to uker siden på vårt juleselskap og fortalte at han så seg etter nye utfordringer. Han nærmest beklaget det, sier Rummenigge.

Det tyske mesterlaget topper Bundesliga med åtte poeng ned til Borussia Dortmund etter 17 serierunder. I tillegg er Guardiolas mannskap blant favorittene til å vinne Champions League denne sesongen.

Kan erstatte Pellegrini Det er også en av grunnene til at Manchester City skal ønske ham som erstatter for Manuel Pellegrini. Chileneren har vunnet både Premier League og ligacupen med de lyseblå, men har ikke maktet å ta dem til suksess i Champions League.

Denne sesongen har laget også variert stort i serien, i det som kan være Pellegrinis siste sesong som sjef på Etihad.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media