Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bayern fikk fem i sekken av Werder

Pinlig hjemmetap for Klinsmann.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bayern München gikk på en skikkelig smell da ble det 2-5 hjemme mot Werder Bremen. Nederlaget er et av de pinligste for sørtyskerne på eget gress i klubbhistorien.

Det var første gang Bayern tapte en seriekamp under den nye hovedtreneren Jürgen Klinsmann.

Werder hadde startet ruskete i tysk 1. Bundesliga og var ikke levnet store sjanser i bortekampen mot mektige FC Bayern.

Hjemmelaget klarte aldri å stoppe Mesut Özil. Først serverte han Markus Rosenberg og Naldo til scoringer før han selv økte til 3-0 etter 64 minutter med et presist skudd etter at Massimo Oddo hadde surret for vertene.

Tidligere Bayern-spiss Claudio Pizarro økte til 4-0 før svenske Rosenberg prikket inn 5-0. Tim Borowski, med fortid i nettopp Bremen, reduserte to ganger, men til ingen nytte.

Schalke leder 1. Bundesliga etter 1-0-seier hjemme mot Eintracht Frankfurt. Vinnermålet kom på et selvmål fra uheldige Patrick Ochs.

(NTB)

TØFF DAG PÅ JOBBEN: Bayern-målvakt Michael Rensing måtte inn i eget nett og hente ut fem baller før hjemmelaget fikk hull på byllen selv. Her er det Naldo som har socoret for Werder Bremen. Foto: REUTERS/SCANPIX
TØFF DAG PÅ JOBBEN: Bayern-målvakt Michael Rensing måtte inn i eget nett og hente ut fem baller før hjemmelaget fikk hull på byllen selv. Her er det Naldo som har socoret for Werder Bremen. Foto: REUTERS/SCANPIX Vis mer
image: Bayern fikk fem i sekken av Werder
YDMYKET KLINSIS MENN: Werder Bremen rundspilte Bayern i München, selv om de slapp inn to mål mot slutten.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!