Champions League, kvartfinale: Bayern-Sevilla

Bayern holdt unna for Sevilla

Sevilla gjorde veien til mesterligasemifinale ubehagelig for Bayern München, men maktet ikke å revansjere hjemmetapet. Bayern kunne juble etter 0-0-kampen.

SEMIFINALEKLARE: Bayern-spillerne feiret med fansen etter 0-0 mot Sevilla og avansement til semifinalen i Champions League. Foto: AFP PHOTO / John MACDOUGALL
SEMIFINALEKLARE: Bayern-spillerne feiret med fansen etter 0-0 mot Sevilla og avansement til semifinalen i Champions League. Foto: AFP PHOTO / John MACDOUGALL Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det spanske laget imponerte i sitt forsøk på å sikre avansement tross 1-2-tapet på eget gress, og holdt Bayern-spissene i stramme tøyler. Bayern måtte gå målløs av banen for første gang på sine 22 siste hjemmekamper i mesterligaen, etter å ha scoret 73 ganger i de 21 foregående.

Seville var likevel tvunget til å score mins to ganger for å gå videre, og greide ikke det. Nærmest var Joaquín Correa med sin nikk i det 59. minutt. På et innlegg fra Jesus Navas ruvet han over Jerome Boateng og styrte sitt hodestøt langt utenfor keeper Sven Ulreichs rekkevidde.

Fortvilet så han ballen treffe tverrliggeren h elt oppe i krysset og sprette ut.

Sevilla kan ikke klage over at det ikke lyktes i München. Laget greide ikke en eneste avslutning mellom stengene i løpet av kampen, og da er det vanskelig å score to mål.

Sevilla, som vant europaligaen tre år på rad mellom 2014 og 2016, har fortsatt aldri kommet til semifinale i mesterligaen.

For Bayern München stiller det seg annerledes. Den tyske storklubben er semifinaleklar i den gjeveste europacupturneringen for sjette gang de sju siste årene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer