Bayern jublet for mestertrekningen

Bayern München var fornøyd etter at Rosenborg, Real Madrid og Dinamo Kiev ble trukket ut som motstandere i mellomspillet i Mesterligaen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Uten tvil en vanskelig gruppe, men det kunne vært verre. Men hvis vi skal videre, må vi gjennom det. Jeg tror vi har gode sjanser, sa Bayerns klubbpresident Franz Beckenbauer.

Manager Uli Höness, i likhet med Beckenbauer verdensmester fra 1974, klaget over at det var en kanongruppe, men trener Ottmar Hitzfeld var optimist.

- En svært attraktiv gruppe, med gamle bekjente. Det absolutte topplaget er selvfølelig Real Madrid. Jeg tror vi har gode muligheter til å nå kvartfinalen, sa han.

For Bayerns tyske landslagsspiller Markus Babbel er det en drøm som går i oppfyllelse.

- En gang i livet ville jeg spille mot Real Madrid. På papiret er vi en av favorittene i gruppa, mente Babbel.

Men tyskerne tror ikke at de vil få lett spill mot Rosenborg og Dimamo Kiev heller. RBKs 3-0 seier i Dortmund vakte stor oppsikt i Tyskland, mens Bayern hadde store problemer med ukrainerne i semifinalen i fjorårets mesterliga. Da gikk Bayern til finale etter 3-3 borte og 1-0 hjemme.

(NTB-DPA)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer