Bayern-keeper Oliver Kahn utro mot kona

Bayern München-keeper Oliver Kahn innrømmer at han har en utenomekteskapelig affære.

I går holdt Kahn nullen da Energie Cottbus ble slått 2- 0. Bayern München er utilnærmelig i Bundesliga, men det alle snakker om, er målvaktens private problemer.

- Det er sant, jeg har private problemer i øyeblikket. Det er en annen kvinne i mitt liv. Jeg har snakket om det med min kone, Simone, innrømmet Oliver Kahn i en pressemelding i går.

Venter barn

Flere tyske aviser skrev i går at 33-åringen har en affære med en 21-årig kvinne som han møtte på en nattklubb i München. Målvakten, som har vært gift med sin Simone siden 1999, venter sitt andre barn i løpet av de to neste ukene. Fra før har ekteparet Katharina-Maria (4).

Oliver Kahn har høy status i Bayern og tysk fotball etter å ha ført laget til VM-finale og blitt kåret til mesterskapets beste spiller, og har bidratt sterkt til å hente hjem titler til Bayern. Etter seieren mot Cottbus skal mye gå galt for at Bayern ikke henter hjem gullet.

Bayern München leder nå med 10 poeng på Borussia Dortmund på annenplass.

To Ballack-mål

Oliver Kahns problemer er ikke de eneste for den tyske storklubben. Nylig ble Michael Ballack bøtelagt for å ha kritisert taktikken til trener Ottmar Hitzfeld.

Mot Cottbus svarte midtbanespilleren på straffen med å vise hvor viktig han er for laget. En heading og et volleyskudd sørget for at Ballack ble matchvinner.

(NTB)

I TRØBBEL: Oliver Kahn og kona Simone har alvorlige problemer i ekteskapet. Dette bildet er fra lykkeligere dager under Bambi Awards i Berlin i 2001. <!--FOTO-->