Bayern kikket på Lindegaard

Aafk tror keeperen er tapt for klubben.

DANMARK-MÅLVAKT: Anders Lindegaard fikk landslagsdebuten mot Island, etter en knallsesong i Tippeligaen. Foto: AP/POLFOTO, Lars Poulsen
DANMARK-MÅLVAKT: Anders Lindegaard fikk landslagsdebuten mot Island, etter en knallsesong i Tippeligaen. Foto: AP/POLFOTO, Lars PoulsenVis mer

|||Flere europeiske klubber er interessert i Aalesund-keeper Anders Lindegaard. AaFK-direktør Henrik Hoff tviler på at dansken er i klubben neste år.

Lindegaard debuterte på det danske landslaget i EM-kvalifiseringskampen mot Island sist uke. Ifølge den danske avisen B.T. satt sjefsspeideren til Bayern München på tribunen.

Også flere andre klubber har vist interesse for 26-åringen.

- Med den store interessen som er rundt Anders, så tviler jeg sterkt på at vi har ham til rådighet neste sesong, sier Hoff til B.T.

- Det er konkret engelsk interesse, men i det siste har også klubber fra andre europeiske land begynt å følge Anders intenst. Man skal aldri si aldri, men selv om vi gjerne vil beholde Anders her i Aalesund, så holder han høyt nok nivå til å spille i en av Europas største ligaer, forteller AaFK-direktøren.

(NTB-Ritzau)

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 596377607


Varnish cache server