Bayern kritiserer sine tyske rivaler

Ønsket å flytte seriestarten.

FIKK AVSLAG:  Bayern München-direktør Karl-Heinz Rummenigge ønsket å flytte Bundesliga-starten fra 22. august til 29. august, men møtte liten støtte hos de andre klubbene. Foto: AFP PHOTO / POOL/ALEXANDER HASSENSTEIN
FIKK AVSLAG: Bayern München-direktør Karl-Heinz Rummenigge ønsket å flytte Bundesliga-starten fra 22. august til 29. august, men møtte liten støtte hos de andre klubbene. Foto: AFP PHOTO / POOL/ALEXANDER HASSENSTEIN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Bayern Münchens styreleder Karl-Heinz Rummenigge ønsket å flytte Bundesliga-starten, men får ingen støtte av de andre klubbene i den tyske ligaen.

Den tyske ligamesteren spurte på et møte mellom ligaens managere om å flytte seriestarten i Bundesligaen fra 22. august til 29. august. Dette for å sikre spillerne som deltok i VM-sluttspillet i Brasil ekstra hvile.

Storklubben møtte lite støtte fra de andre klubbene, noe Rummenigge ble svært misfornøyd med.

- Det ble avslått på grunnlag av at det kan være den eneste muligheten til å skape problemer for Bayern, sa styrelederen.

Bayern hadde hele ni spillere som deltok i VMs siste uke. Sju av dem spilte for den tyske verdensmesteren, mens de to andre var Nederlands Arjen Robben og Brasils Dante.

- Jeg savner solidaritet for klubben som sender mange spillere til verdensmesterskapet, sa Rummenigge.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer