FIKK AVSLAG:  Bayern München-direktør Karl-Heinz Rummenigge ønsket å flytte Bundesliga-starten fra 22. august til 29. august, men møtte liten støtte hos de andre klubbene. Foto: AFP PHOTO / POOL/ALEXANDER HASSENSTEIN
FIKK AVSLAG: Bayern München-direktør Karl-Heinz Rummenigge ønsket å flytte Bundesliga-starten fra 22. august til 29. august, men møtte liten støtte hos de andre klubbene. Foto: AFP PHOTO / POOL/ALEXANDER HASSENSTEINVis mer

Bayern kritiserer sine tyske rivaler

Ønsket å flytte seriestarten.

Bayern Münchens styreleder Karl-Heinz Rummenigge ønsket å flytte Bundesliga-starten, men får ingen støtte av de andre klubbene i den tyske ligaen.

Den tyske ligamesteren spurte på et møte mellom ligaens managere om å flytte seriestarten i Bundesligaen fra 22. august til 29. august. Dette for å sikre spillerne som deltok i VM-sluttspillet i Brasil ekstra hvile.

Storklubben møtte lite støtte fra de andre klubbene, noe Rummenigge ble svært misfornøyd med.

- Det ble avslått på grunnlag av at det kan være den eneste muligheten til å skape problemer for Bayern, sa styrelederen.

Bayern hadde hele ni spillere som deltok i VMs siste uke. Sju av dem spilte for den tyske verdensmesteren, mens de to andre var Nederlands Arjen Robben og Brasils Dante.

- Jeg savner solidaritet for klubben som sender mange spillere til verdensmesterskapet, sa Rummenigge.

(NTB)