IKKE BEKYMRET: Klubbpresident Uli Hoeness (t.v.) og styreleder Karl-Heinz Rummenigge mister ikke nattesøvnen av «muldvarpen» i Bayern München. Foto: Michaela Rehle / Reuters / NTB Scanpix
IKKE BEKYMRET: Klubbpresident Uli Hoeness (t.v.) og styreleder Karl-Heinz Rummenigge mister ikke nattesøvnen av «muldvarpen» i Bayern München. Foto: Michaela Rehle / Reuters / NTB ScanpixVis mer

Bayern-ledelsen ler av «muldvarp»

- Håper han går i dvale

Bayern München-trener Pep Guardiola ble ikke blid da detaljer fra taktikkmøtet dukket opp i avisen Bild før helgens storkamp mot Borussia Dortmund. Han truet med å kvitte seg med den eller de som lekker informasjon.

Bayern vant kampen likevel, og klubbpresident Uli Hoeness frykter ikke «muldvarpen».

- Spillerne ler seg halvt i hjel av overskriftene. Jeg ler selv, og om dette er vårt eneste problem så lever vi godt med det, sa han tirsdag.

Styreleder Karl-Heinz Rummenigge mister heller ikke nattesøvn.

- Jeg håper at muldvarpen tilpasser seg de vinterlige forholdene i Bayern for tiden og går i dvale, sa han.

- Trist Spillerne selv sier de ikke spøker med emnet.

- Det er regler i laget, og når de brytes, er det ikke trivelig for noen av oss, sier Philipp Lahm.

- Dette er trist, men det er ikke nytt. Jeg har vært i Bayern i fem år, og det har alltid vært slik her, sier Arjen Robben.

Jakter rekord Bayern kan onsdag sette ny rekord med sin tiende seier på rad i mesterligaen. Laget tangerte Barcelonas rekord på ni strake i forrige gruppekamp og møter CSKA Moskva på bortebane.

Bayern er allerede klar for cupspillet og reiste til Moskva uten skadde Franck Ribéry, Bastian Schweinsteiger, Claudio Pizarro, Xherdan Shaqiri og Mario Mandzukic. Flere reservelagsspillere er hentet inn i troppen.

Tirsdag måtte treningen på Khimki arena avlyses etter at bussen med utstyret ble sittende fast i Moskva-trafikken i tre timer på vei til en arena dekket av snø.

- Vi må takle slike forhold. Dette blir en mental test for oss, sa Guardiola.

(NTB)

SINT: Pep Guardiola har uttalt at spilleren som lekker informasjon til pressen aldri vil få spille for han igjen. Foto: Martin Meissner / AP Photo / NTB Scanpix
SINT: Pep Guardiola har uttalt at spilleren som lekker informasjon til pressen aldri vil få spille for han igjen. Foto: Martin Meissner / AP Photo / NTB Scanpix Vis mer