VIKTIG SEIER: Robert Lewandowski og Bayern München tok tre viktige poeng i Champions League-gruppespillet, onsdag, mot Daniel Schwaab og hans PSV Eindhoven. Foto: EPA/SVEN HOPPE
VIKTIG SEIER: Robert Lewandowski og Bayern München tok tre viktige poeng i Champions League-gruppespillet, onsdag, mot Daniel Schwaab og hans PSV Eindhoven. Foto: EPA/SVEN HOPPEVis mer

Champions League-gruppespillet:

Bayern ledet 2-0 før halvtimen var spilt. Så våknet PSV - og sovnet igjen

Men bortelaget klarte aldri å hente seg inn før Bayern tok seg sammen.

  • Bayern München - PSV Eindhoven 4-1 (2-1)

(Dagbladet): Bayern München var suverene, og ledet 2-0 allerede etter 21 minutter mot PSV Eindhoven, onsdag kveld.

Thomas Müller og Joshua Kimmich hadde sendt hjemmelaget opp i ledelsen, og det så ut til å kunne gi Bayern en enkel kamp om tre poeng i Champions League-gruppespillet, og lagets første seier på tre og en halv uke.

Men bare minutter før pause våknet PSV Eindhoven, da Luciano Narsingh reduserte til 1-2 etter et herlig angrep.

Manuel Neuer var verken rask nok eller lang nok denne gangen, og ballen fra Narsingh gikk på innsiden av stolpen og i mål. Bare minutter før hadde Gaston Pereiro satt ballen bak Neuer, men ble korrekt avblåst for offside.

Viste fram refleksene

Dermed så det ut til at det brått var kamp igjen i München. Og Neuer måtte virkelig trå til få minutter ut i den andre omgangen for å holde unna.

Den tyske landslagskeeperens reflekser ser ut til å være helt i orden, noe Neuer viste da han på utrolig vis reddet Pereiros volleyforsøk fra fem meter.

- For en herlig redning, utbrøt Viasats kommentator, mens Bayern kjørte mot den andre banehalvdelen i raskt tempo.

Det var trolig uaktuelt for Bayern å bli «skremt» på denne måten av PSV, og hjemmelaget fortsatte å kjøre på mot gjestene.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Bommet alene mot keeper

Det lønnet seg etter 59 minutter, da Arjen Robbens ball endte opp hos Robert Lewandowski, som enkelt stanget ballen i mål.

Seks minutter senere var det Lewandowski som serverte, men Müller sendte ballen rett i Jeroen Zoet som gjorde alt riktig alene mot den polske fotballstjerna.

I stedenfor å kjempe seg inn i kampen, ble det brått en kamp om å holde mest mulig unna for gjestene. De grønnkledde kom seg opp mot Manuel Neuers mål, men klarte ikke presse ballen inn bak stjernekeeperen.

Den andre veien lykkes i stedet Arjen Robben, som vant duellen mot PSV-keeper Zoet og stanget ballen i mål, seks minutter før slutt.

Dermed endte det hele 4-1 til Bayern, som puster Atlético Madrid i nakken i Champions League-gruppe D.