Bayern med fire seiere av fire mulige. Suverene gruppevinnere

Aldri truet av Roma.

• Bayern Munchen-Roma 2-0 (1-0)

(Dagbladet): Med hele 1-6 i det første oppgjøre mellom Roma og Bayern Munchen, var det få som levnet Rudi Garcias mannskap de helt store mulighetene foran kveldens returoppgjør på mektige Allianz Arena.

Italienerne sto aldri i fare for å oppleve den samme ydmykelsen som for to uker siden, men Bayern hadde full kontroll.

Franck Ribery ga hjemmelaget ledelsen før hvilen, før Mario Götze doblet på utsøkt hvis i den andre omgangen.

Dermed er Bayern soleklare gruppevinnere med fire strake seiere, mens Roma må gjøre opp om den andre plassen i åttedelsfinalen med Manchester City og CSKA Moskva.

Dominans De store sjansene uteble innledningsvis i Munchen, men sakte men sikkert tok hjemmelaget over kampen.

Juan Bernat fikk en avslutning fra god posisjon blokkert etter et drøyt kvarter, og David Alaba holdt på å skru inn et frispark fra langt hold etter en halvtime. Det lå et mål i lufta, og etter 37 minutter kom det.

Igjen var det Alaba som viste fart og driv på venstresiden, og med en milimeterpresis pasning fant han Franck Ribery i boksen. Franskmannen gjorde ingen feil, og banket tyskerne i ledelsen på direkten. 1-0.

Det var også stillingen når en relativt sjansefattig og oppstykket førsteomgang ebbet ut.

Lekkerbisken Den andre omgangen fortsatte i det samme sporet som det første.

Det var vertene som fikk den første muligheten da Alaba møtte en perfekt innlegg fra Rafinha med pannebrasken, men headingen fra østerrikeren gikk en halvmeter over målet til Lukasz Skorupski.

Ikke lenge etter kunne Mehdi Benatia også fort økt ledelsen mot gamle lagkamerater, men midtstopperen vartet opp med nettopp det, en midtstopperavslutning, da han fikk sjansen på bakerste stolpet etter et hjørnespark.

Da viste Götze langt bedre avslutningsteknikk da han på utsøkt vis vartet opp med en «volley-chip» etter et innlegg fra Robert Lewandowki. Ballkontroll i verdensklasse fra matchvinneren i VM-finalen i sommer.

SUVERENE: Franck Ribery jubler etter å ha gitt Bayern ledelsen i en kamp som til slutt endte 2-0. Dermed står de med fire seiere på like mange forsøk i årets Champions League. Foto: AP Photo/Kerstin Joensson/NTB Scanpix
SUVERENE: Franck Ribery jubler etter å ha gitt Bayern ledelsen i en kamp som til slutt endte 2-0. Dermed står de med fire seiere på like mange forsøk i årets Champions League. Foto: AP Photo/Kerstin Joensson/NTB Scanpix Vis mer