Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bundesliga

Bayern München avga poeng igjen - keepertabbe sørget for uavgjort

Neuer-erstatter med stor feil.

AVGA POENG: Bayern München ledet komfortabelt, men en stor feil av reservekeeper Sven Ulreich gjorde at Wolfsburg fikk med seg et poeng. Foto: AFP Photo / Guenter Schiffmann / NTB Scanpix
AVGA POENG: Bayern München ledet komfortabelt, men en stor feil av reservekeeper Sven Ulreich gjorde at Wolfsburg fikk med seg et poeng. Foto: AFP Photo / Guenter Schiffmann / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bayern München hadde to måls ledelse og var på vei mot tabelltopp, men en kjempetabbe av keeper Sven Ulreich åpnet døra for Wolfsburg i fredagens 2-2-kamp.

Ulreich vokter Bayern-målet i langtidsskadde Manuel Neuers fravær. Han dummet seg ut på et frispark fra Max Arnold i det 56. minutt, og dermed fikk gjestene nytt håp med 2-1.

Daniel Didavi nikket inn utligningsmålet sju minutter før slutt.

– "Ulle" var ergerlig på seg selv, men en slik feil tar ikke knekken på ham, sa Bayern-stopper Mats Hummels.

– Dessverre slapp vi Wolfsburg inn i kampen. Vi hadde sjanser til å punktere kampen på 2-1, men det stemte ikke helt i dag.

Billig straffe

Robert Lewandowski ga Bayern München en oppskriftsmessig ledelse på straffespark i det 33. minutt. Dommeren mente at den polske spissen ble felt av Marcel Tisserand, og videodommeren grep ikke inn selv om TV-bildene tydet på minimal kontakt.

Arjen Robbens skudd som endret retning ga 2-0 like før pause, men Bayern misbrukte sjansen til å kunne overnatte på tabelltopp. Laget er bak Borussia Dortmund på dårligere målforskjell.

Lørdag kan Dortmund skaffe seg tre poengs ledelse med hjemmeseier mot Borussia Mönchengladbach.

Wolfsburg-glede

Bayern München kan i løpet av helgen også bli passert av Hoffenheim og Hannover. Laget fikk slett ikke den ønskede opptakt til mesterligastorkampen mot Paris Saint-Germain.

I Wolfsburg var det derimot glede over poenget som ble hentet foran 75.000 tilskuere i München.

– Treneren har jobbet for å få liv i oss som lag, og resultatet så vi i dag, sa Didavi om lagets nye trener Martin Schmidt, som ledet laget for annen gang.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!