Bayern München bekrefter Hummels-forhandlinger

- Må akseptere at han tenker på framtida.

TIL BAYERN MÜNCHEN?: Mats Hummels kan bytte ut Borussia Dortmund med Bayern München den kommende sesongen. Her mot Bayern i 2014. Foto: AFP PHOTO / PATRIK STOLLARZ
TIL BAYERN MÜNCHEN?: Mats Hummels kan bytte ut Borussia Dortmund med Bayern München den kommende sesongen. Her mot Bayern i 2014. Foto: AFP PHOTO / PATRIK STOLLARZ Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Bayern München bekreftet tirsdag at klubben forhandler med Borussia Dortmund om en overgang for midtstopperen Mats Hummels (27).

De siste sesongene har det svirret mange overgangsrykter rundt Dortmund-kaptein Hummels. Blant annet har han vært koblet til engelske Manchester United. Nå kan han være på vei til Dortmund-rival Bayern München. Dortmund-direktør Hans-Joachim Watzke har allerede sagt at han forventer en Hummels-overgang til Bayern.

- Jeg kan bekrefte det Watzke har sagt. Mats forhandler med Bayern, sier Bayern-formann Karl-Heinz Rummenigge.

- Men en overgang involverer tre parter. Vi må være tålmodige, legger han til.

Familie i München Watzke har forståelse for at Hummels vurderer en Dortmund-exit. Ifølge tyske medier kan den tyske midtstopperen komme til å koste opp mot 300 millioner kroner. Kontrakten hans løper ut 2017-sesongen.

- Vi er nødt til å akseptere at Mats, som allerede har vært i Dortmund i åtte år, har begynt å tenke over framtiden. Han må tenke på om han vil være i Dortmund i hele sin karriere, eller om han vil dra et annet sted, sier Watzke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer