Bayern München gjorde narr av Fellaini-tweet underveis i målfesten

Mens Ribery varmet opp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Roma - Bayern München 1-7.

West Bromwich Albions offisielle twitterkonto valge tilsynelatende å håne Marouane Fellaini under kampen mot Manchester United mandag.

Det straffet seg, den store belgieren utliknet for United rett etter innhoppet. Tvitringen gikk Europa rundt i går, og midtveis i målfesten i  Italia kostet Bayern på seg en parodispøk.

Bayern tvitret følgende da Ribery varmet opp, og ble retvitret 5400 ganger:

- Innbytter på vei: #Ribery har tatt av seg treningsdrakten, heldigvis har han en #FCBayern-trøye under #ASRFCB #FCBayernLive

Teksten er nesten identisk med WBA-tweeten, bare at Bayern tvitret om egen spiller. Men på samme måte som Fellaini scoret Ribery. Franskmannen satte ballen i Roma-målet til 1-6, ti minutter etter byttet.

WBAs tvitring om Fellaini møtte fordømmelse i United. I andre klubber ble det humret. For i går kveld kastet også Wolverhampton seg på, med enda en parodi. 

Akkurat som Bayern tvitret Wolves om egen spiller i egen drakt, ikke om en motstander. Men WBAs twitterkonto var ikke sein til å svare på ertingen fra Midlands-rivalen, med en påminnelse om at bare ett av lagene spiller i Premier League.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer