Bayern München gjorde narr av Fellaini-tweet underveis i målfesten

Mens Ribery varmet opp.

(Dagbladet): Roma - Bayern München 1-7.

West Bromwich Albions offisielle twitterkonto valge tilsynelatende å håne Marouane Fellaini under kampen mot Manchester United mandag.

RIBERY KOM INN OG SCORET: Franck Ribery (t.v) ble presentert av Bayern München på Twitter på samme måte som WBA hånet Uniteds Fellaini. Foto: AFP  / ALBERTO PIZZOLI / NTB SCANPIX
RIBERY KOM INN OG SCORET: Franck Ribery (t.v) ble presentert av Bayern München på Twitter på samme måte som WBA hånet Uniteds Fellaini. Foto: AFP / ALBERTO PIZZOLI / NTB SCANPIX Vis mer

Det straffet seg, den store belgieren utliknet for United rett etter innhoppet. Tvitringen gikk Europa rundt i går, og midtveis i målfesten i  Italia kostet Bayern på seg en parodispøk.

Bayern tvitret følgende da Ribery varmet opp, og ble retvitret 5400 ganger:

- Innbytter på vei: #Ribery har tatt av seg treningsdrakten, heldigvis har han en #FCBayern-trøye under #ASRFCB #FCBayernLive

Teksten er nesten identisk med WBA-tweeten, bare at Bayern tvitret om egen spiller. Men på samme måte som Fellaini scoret Ribery. Franskmannen satte ballen i Roma-målet til 1-6, ti minutter etter byttet.

WBAs tvitring om Fellaini møtte fordømmelse i United. I andre klubber ble det humret. For i går kveld kastet også Wolverhampton seg på, med enda en parodi. 

Akkurat som Bayern tvitret Wolves om egen spiller i egen drakt, ikke om en motstander. Men WBAs twitterkonto var ikke sein til å svare på ertingen fra Midlands-rivalen, med en påminnelse om at bare ett av lagene spiller i Premier League.

- Au, det var et slag under beltesteget. Det ville vært hyggelig hvis dere kom tilbake. Kom opp til oss, en gang :)