Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Wenger linkes til den ledige trenerjobben i Bayern München

- Bayern München jakter Wenger

Bayern München skal ha Arsène Wenger øverst på ønskelista som ny trener etter at Nico Kovac fikk sparken nylig.

NY TRENER JOBB: Arsene Wenger linkes sterkt med den ledige trener-jobben i Bayern München. Foto: NTB / Scanpix
NY TRENER JOBB: Arsene Wenger linkes sterkt med den ledige trener-jobben i Bayern München. Foto: NTB / Scanpix Vis mer

Det melder The Guardian sammen med en rekke andre storaviser.

Franskmannen har vært uten trenerjobb etter han forlot Arsenal i 2018. Nå ryktes han sterkt til Tysklands mest meriterte klubb.

Het kandidat

Selv om Wenger har stått uten trenerjobb etter han var ferdig i Arsenal, har han jobbet tett med fotball som ekspert for ulike kanaler. Han har uttalt flere ganger at han kunne tenkt seg tilbake i treneryrket.

Nico Kovac fikk sparken etter stortapet mot Eintracht Frankfurt nå i helga. Nå er Bayern München på jakt etter en erstatter, og Wenger nevnes som en høyaktuell kandidat.

OLD TRAFFORD: Henning Berg var en av flere skandinavere som var med å spille «lengendekampen» mellom Manchester United og Bayern München. Reporter/video: Fredrik N. Filtvedt / Dagbladet Vis mer

Kovac ledet laget til gull i fjor, men klarte ikke å følge opp de gode resultatene i år. Bayern München ligger på en fjerdeplass så langt med 18 poeng.

Vil forhandle

Ifølge The Guardian vil Bayern gå i forhandlinger med Wenger denne uka.

De skal angivelig være villig til å gi ham en kontrakt ut sesongen. Videre står det at storklubben neste sesong vil prøve seg på Ajax-trener Erik Ten Haag eller PSG-trener Thomas Tuchel som en permanent løsning.

Wenger har uttalt i et intervju at han har lyst til å komme tilbake i treneryrket, og at Bayern München kan bli aktuelt for franskmannen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media